Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:41:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de novembre del 2018
MEDI AMBIENT

Jornada reforestació en la Serra Perenxisa en el mes del Medi ambient

L'associació de El Vedat ha preparat la IV Edició de la Fira Agrícola Solidària. L'esdeveniment presenta al producte local de primera qualitat, amb un preu popular i els beneficis del qual aniran destinats a l'Associació ARTIC

Aquest cap de setmana l'entorn mediambiental i la sostenibilitat són els protagonistes del programa. Emmarcada dins de les activitats del Mes del Medi ambient que l'Ajuntament de Torrent ha programat, l'AV El Vedat ha preparat la IV Edició de la Fira Agrícola Solidària. L'esdeveniment presenta al producte local de primera qualitat, amb un preu popular i els beneficis del qual aniran destinats a l'AssociacióARTIC. El dissabte des de les 10 a les 14 h en la calle Font de Sant Luis, nº 16.
 

Les activitats mediambientals continuen el diumenge a les 10.30 h amb una activitat de reforestació de la Serra Perenxisa. Després de la plantació duta a terme el passat hivern, la major reforestació realitzada en la zona des de l'incendi de 2014, ara s'ha obert a la participació ciutadana part de la reposició d'un xicotet percentatge de plantes que no han assentat en el terreny. Per a participar cal inscriure's en la pàgina web municipal www.torrent.es (portal d'inscripcions), presencialment en el TDIC (planta baixa de l'ajuntament) o cridant al 96 111 11 11.
 

Activitats xiquets i xiquetes
El públic infantil no es queda sense propostes mediambientals i aquest cap de setmana tenen l'agenda completa. La plaça Fra Antonio Panes acull diferents tallers per a educar en valors de sostenibilitat. El divendres a les 17.30 h. Igualment, el diumenge a partir de les 11 h, els xiquets i xiquetes continuaran amb les activitats del taller que ha preparat el Hort de Trénorque, mitjançant jocs divertits i educatius, formen als més xicotets de la casa en valors com la defensa del nostre entorn ambiental. 
 

D'altra banda, el Centre Ambiental del Vedataposta aquest cap de setmana per viatjar pel fascinant món dels minerals. El taller infantil “Els minerals i les seues propietats” mostrarà les propietats i particularitats dels minerals, a més de realitzar experiments per a veure la seua reacció. Dissabte i diumenge des de les 11 h

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.5.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.