Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 08 de novembre del 2018
POLIESPORTIU

L'I Ral·li Ciutat de Torrent, ajornat per al 24 de novembre

Els organitzadors han anunciat l'ajornament de la seua celebració que, finalment, tindrà lloc el dissabte 24 de novembre. En principi, estava previst que la carrera tinguera lloc aquest cap de setmana, però la celebració en el circuit de Cheste d'un Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana i la previsió de gran volum de tràfic en les carreteres valencianes ha obligat a ajornar el ral·li

Els organitzadors de l'I Ral·li Ciutat de Torrent han anunciat l'ajornament de la seua celebració que, finalment, tindrà lloc el dissabte 24 de novembre. En principi, estava previst que la carrera tinguera lloc aquest cap de setmana, però la celebració en el circuit de Cheste el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana i la previsió de gran volum de tràfic en les carreteres valencianes ha obligat a ajornar l'acte.
 

Així, dissabte que ve 24 de novembre de 2018 mig centenar de cotxes clàssics recorreran 250 quilòmetres en un ral·li amb eixida i arribada a Torrent. El club Hortaclassics, amb seu en la capital de l'Horta Sud, organitza la primera edició d'aquesta carrera de regularitat puntuable per al Trofeu de Regularitat de la Comunitat Valenciana.

 

El recorregut és de 250 quilòmetres, 105 dels quals són cronometrats, repartits en set trams amb més de 115 controls de pas per a comprovar les velocitats mitjana i determinar els guanyadors. L'eixida dels cotxes està prevista per a les 10 hores. Cada minut eixirà un vehicle i l'arribada està prevista a partir de les 17.30 hores. Els motors rugiran a Torrent al llarg del cap de setmana. L'endemà, diumenge 25 de novembre, tindrà lloc la XIII Concentració de vehicles clàssics Ciutat de Torrent en la plaça Major.

 

L'alcalde Jesús Ros ha destacat l'aposta de Torrent per "proves esportives que donen visibilitat a la ciutat", com aquesta competició automobilística, el trofeu de pilota Ciutat de Torrent, en el qual participen primeres figures; o el recent torneig de bàsquet de categoria júnior Memorial Pascual Chulià en el qual han participat els principals equips del panorama espanyol.
 

En representació del club Hortaclassics, Javier Grau i Pablo Alcoi han subratllat que la carrera "no és una prova de velocitat sinó de regularitat" per a cotxes de més de 25 anys i han agraït el suport de l'Ajuntament de Torrent a la celebració de les concentracions de vehicles clàssics a les quals se suma ara "l'I Ral·li Ciutat de Torrent que aspira a ser un referent a la Comunitat Valenciana".
 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.202.4

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.