Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Dimarts, 06 de novembre del 2018
BÀSQUET

El UBF Torrent guanya al Jovens Almassera 28-77

Partit en el qual vam ser superiors de principi a fi encara que en la primera part hauríem d'haver defensat amb més intensitat

SÈNIOR

Partit en el qual vam ser superiors de principi a fi encara que en la primera part hauríem d'haver defensat amb més intensitat, però gràcies al bon funcionament de l'atac ens vam anar amb un clar avantatge. La tercera cambra ens vam posar al seu nivell baixant la concentració i intensitat i açò en qualsevol altre partit ens haguera costat car. Després de parlar les coses l'últim període va ser el millor amb diferència en el qual vam defensar intenses i circulem la pilota amb sentit i cercant on fer més dany, d'ací el parcial de 3 - 25. De totes maneres hem de seguir treballant para malgrat el nivell del rival estar intenses durant els 40 minuts.

JOVENS L'Eliana 52 - 85 UBF TORRENT
Partit on nostres xiques han sigut superiors des de la primera cambra. Hem tret ràpid la pilota des del rebot i açò ha generat molts punts de contraatac. En defensa cal millorar tant l'agressivitat com les ajudes. Hem de seguir treballant.

EL PILAR 37 - 62 UBF TORRENT
Ens enfrontem al col·legi El Pilar en l'últim partit de la primera volta en una pista molt difícil. Comencem el partit amb molts dubtes, tant en atac per la seua defensa molt tancada, com en defensa, on permetem moltes segones accions després de rebot ofensiu. Ja en la tercera cambra comencem a moure la pilota ràpidament amb moltes penetracions a canastra i doblegant la pilota, forçant tirs fàcils o canastres baix del cèrcol. En defensa aconseguim parar les seues accions donant molt espai al rival i tancant el rebot, la qual cosa ens permetia eixir al contraatac i jugar transicions. Ens quedem amb la segona part on es va reflectir més la identitat del nostre equip.

UBF TORRENT 54-14 LOGOS BASQUET SEDAVI
Trobe el d'avui, en el qual ens tornàvem a trobar contra l'equip que disputem la final del Torneig de Peníscola i del que tan bon record ens vam portar. El partit ha transcorregut amb poquísimasmancades, tancant marcador en el 5º cambra. Malgrat açò, veiem bastants fases del joc en el qual es desconnecten, perden la concentració i, per açò, no són capaces d'aprofitar aquest tipus de partits, per a acabar d'ajustar les jugades que s'entrenen, les entrades, tirs exteriors…  En definitiva, esperem que la concentració en els partits millore de cara a pròximes jornades, perquè tornarem a enfrontar-nos amb equips que no ens van a tractar tan ben com aquest.
A per la pròxima jornada contra Tavernes de Valldigna.

UBF TORRENT 33-71 BORRIANA Al
partit que enfrontava aquesta jornada a les nostres xiques contra les castellonenques s'esperava igualat, i així va ser fins al tercer període. Les xiques van eixir molt peleonas, però el rival trencava la pressió de manera senzilla i aconseguia mantenir-se en el partit. A partir del quart període, Borriana va traure tota la seua arpa per a portar-se el partit al seu terreny. En la segona part, les nostres xiques es van veure superades per l'atac del rival i açò va minvar anímicamente a l'equip. Malgrat açò, van intentar barallar fins al final. Ha sigut un partit dur i del que estem convençuts que hauran après dels errors comesos. Seguim treballant! Seguim lluitant! 1,2,3 Torrent!!!