Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimarts, 06 de novembre del 2018
FUTBOL SALA

Victòria de l'Hispanic davant la AE Vallirina

Després de la derrota de la jornada anterior a Sabadell, Angel ha disposat d'una setmana de molt treball amb les seues jugadores per a preparar la trobada davant la AE Vallirana, equip que sempre que ha visitat Torrent han posat les coses molt difícils a les torrentines

Com es preveia, les catalanes han plantejat una trobada molt seriosa i han tractat de tu a la teua a les hispàniques que han patit i molt per a prendre les regnes d'un partit que per moments ha estat brillant en el joc de tots dos conjunts amb molta igualtat en joc i ocasions que tant Aida per les locals com Helena per les visitants han resolt de forma encertadíssima els atacs a les seues porteries les defenses en ambdues àrees quasi perfectes de fet el primer gol no ha arribat fins al minut 13, quan la torrentina Neus ha llançat un del seu clàssics trets rasos i forts des de fora de l'àrea per a avançar a les negres 1-0, les blavoses lluny d'enfonsar-se han seguit en la mateixa línia i han disposat d'ocasions per a marcar en defensa han arribat mancant sis minuts a les cinc mancades i les valencianes han disposat de dos dobles penals que han errat, arribant al descans amb l'1-0.

La represa ha seguit amb la mateixa intensitat i emoció que la primera meitat, encara que la diferència ha estat novament en la sabatilla de Neus en el minut 23, que ha tornat a desembossar la fèrria defensa catalana amb un altre Neubus clàssic de fora de l'àrea al que no ha pogut respondre Helena ampliant la diferència de les torrentines 2-0, però el joc ha continuat amb la igualtat de tot el partit i les valliranenques han disposat d'ocasions per a escurçar diferències que neutralitzaven Aida i la seua defensa, fins que en el minut 36 les locals, han realitzat una bonica jugada que Lotis ha culminat de forma mestra, posant la punta a les del Cervelló amb el 3-0 definitiu, Nicolás ha manat a les seues jugar de cinc però les d'Angel Avui si han estat centrades en el partit i han sabut controlar el joc de cinc.

Victòria patida del CEF Hispanic que no ho ha tingut gens fàcil per a doblegar a un equip molt jove, seriós i molt bé treballat però mancat de gol. La pròxima jornada les torrentines es desplacen a la pista del Castelldefels, equip en la segona posició que aquesta temporada està sent la revelació de la temporada.