Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 01 de novembre del 2018
SUCESSOS

Acordonen el Cementeri de Torrent després de dos avisos falsos de tiroteig al 112

El cementeri de Torrent ha sigut acordonat per la policia Nacional després que s'hajen produït dos cridades al 112 alertant d’enfrontaments entre clans rivals. Segons fons de la comisaría de Torrent, "no s'han produït altercats. Hi ha un dispositiu preventiu per evitar enfrotaments", i desmenteixen que hi haja hagut tirotejos o enfrontaments durant el dia de hui. Ahir a la vesprada ja es va rebre una cridada telefónica al 112 en la qual alertaven d'un tiroteig amb ferits que es va demostrar fals. "Es una forma de provocar por que s'ha repetit al matí". han confirmat fons municipals, que també han desmentit que haja hagut un tiroteig o detinguts. 

 

La policía Nacional i Local ja estava alerta després de l'eixida de la presó dels implicats en el judici pel famós tiroteig de la "pet" que es va produir en el barri Xenillet fa temps i que va enfretar a dos clans rivals. Segons testimonis presencials este matí al cementeri, "un grup de persones ha entrat cridant i demanant justícia per als seus morts". Tot seguit el cementeri s'ha plenat de policies que estaven de servei i han arribat reforços i un vehicle d'atestats.

 

La festivitat de Tots els Santos s'estava desenvolupant amb normalitat en la ciutat, amb una gran afluència de gent. El bon temps havia fet que milers de torrentins compliren amb la tradició de visitar als seus familiars difunts fins que este succces ha alterat la normalitat de la festivitat poc abans de menjar.

 

El cementeri continua obert amb "Tota tranquilitat" i viligància de la policía ja que esta vesprada a les 16:00 es la misa de difunts, han asenyalat fons municipals. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.46.36

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.