Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 31 de Octubre del 2018

Teatre, música i màgia en el Auditori

“Totes les nits d'un dia”, “Unclassical” i “Ja no em veus”, tres propostes per al llarg cap de setmana

L’Auditori de Torrent obri les seues portes aquest cap de setmana per a acollir tres espectacles de gran nivell.
El primer a arribar és el muntatge teatral “Totes les nits d'un dia” text del dramaturg Alberto Conejero que va guanyar el tercer certamen de l'Associació d'Autors de Teatre, i que uneix sobre les taules a Carmelo Gómez i Ana Torrent, sota la direcció de Luis Luque. La història situa a Samuel en un bucòlic jardí amb hivernacle, en una casa envoltada d'urbanitzacions. Ha passat molt temps des que els veïns van veure per última vegada a Silvia, la propietària de l'habitatge.

 

Allí només queda Samuel, el jardiner, maldat per preservar aqueix racó oblidat. Totes les nits d'un dia comença quan la policia acudeix a la casa per a intentar descobrir el parador de Silvia. Comença llavors un combat entre la vida i els records, entre l'amor i els seus fantasmes. Una història plena de policies, enigmes per resoldre i, per descomptat, molt amor. La funció serà el divendres 2 de novembre a les 20:30 h. Li seguirà “Unclassical”, una proposta musical que homenatja a Astor Piazzolla i a Kurt Weill. Ningú com ells ha aconseguit mai una fusió tan perfecta entre el modern i el clàssic. Rar és l'any en el qual no apareix un nou disc amb noves versions de les seues peces més cèlebres. Tots dos reuneixen tots els elements perquè cada projecte emergent que els homenatja siga un èxit assegurat. Senzillesa, qualitat, geni, proximitat, emoció i missatge són alguns dels responsables de la immortalitat de la seua sempre actual llegat.

 

Amb gran respecte, des de la humilitat i l'estudi de les seues obres, “Unclassical” versiona algunes de les seues peces més conegudes, intercalant-les amb xicotets diàlegs, textos i fragments de poemes, tot açò de la mà del baríton Vicente Antequera, amb Raúl Junquera a la trompeta, Carlos Amat al piano i Matthew Baker al contrabaix. Serà el dissabte 3 de novembre a les 20 h.

 

I per a tancar el cap de setmana, arriba la màgia de Dakris, assessor creatiu en il·lusionisme en el programa “El Mag Pop” de Discovery Max, així com en “El Formiguer”, i Primer Premi Nacional de Màgia. És a més conegut com “el xic invisible”, per la seua especialitat en la invisibilitat, la teletransportación i la levitació d'objectes. En el seu nou espectacle “Ja no em veus”, els espectadors viatjaran a un món d'il·lusió, humor, efectes impossibles i màgia d'impacte on l'invisible es farà visible, i on Dakris desapareixerà davant la mirada de tots. “Ja no em veus” compte la història d'un xic que sempre es va sentir prop de la invisibilitat però li faltava la clau per a convertir-se en el que sempre va ser, el xic invisible. Un viatge sorprenent amb aparicions i desaparicions impossibles i màgia on el protagonista és el públic. La funció serà el diumenge 4 de novembre a les 19 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.170.183

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.