Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 31 de Octubre del 2018

L'Ajuntament informarà dels talls de carrer mitjançant una aplicació

GeoTransit permet conèixer, segons la zona en la qual està l'usuari, incidències de mobilitat

L'Ajuntament de Torrent ha presentat l'aplicació GeoTransit, gràcies a la qual els veïns de la ciutat poden conèixer en temps real incidències de tràfic com talls de carrer o limitacions d'aparcaments. S'informa a més del motiu de l'afecció i el període durant el qual estarà vigent. El projecte GeoTransit forma part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent 2015-2025 (EDUSI), que té per objecte la planificació d'actuacions de regeneració urbana mitjançant un enfocament integrat dels aspectes econòmics, ambientals, climàtics, demogràfics i socials. Es troba cofinançat al 50 % per fons europeus, concretament el POPE FEDER 2014-2020. 



El regidor de Modernització, Andrés Campos, ha destacat d'aquesta eina que suposa “una visió transversal de la ciutat i que és la conseqüència visible d'un treball coordinat d'àrees com la mobilitat, la modernització i la seguretat ciutadana”. D'altra banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, ha destacat una perspectiva més interna d'aquesta aplicació, que “permetrà als cossos i forces de seguretat conèixer què recursos es van destinar a cada moment, per exemple, a un acte o celebració, la qual cosa millorarà la planificació d'actuacions i gestió de recursos”. 



Per a poder rebre les alertes, el ciutadà només ha d'inscriure's aportant una adreça vàlida de correu electrònic així com una adreça i un nombre postal. L'adreça física és la que servirà de referència a l'aplicació per a enviar les alertes i les incidències que afecten a aqueixa zona. Per tant, és una eina molt interessant per a ciutadans, però també per a comerços i indústries, per si l'afecció afecta a la seua activitat. Conèixer-la amb antelació pot ajudar-los a dissenyar alternatives.
 

Campos ha assenyalat que està previst i s'està treballant perquè en un futur l'eina estiga integrada en la APP municipal, la qual cosa permetrà rebre les alertes en el telèfon mòbil. També es permetrà veure en el futur la interacció de les afeccions viàries amb el transport urbà. Actualment pot consultar-se en http://geotransit.torrent.es

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.218.147

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.