Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Octubre del 2018
SUCESSOS

Comença el judici del tiroteig de Xenillet ocasionat per una flatulència

L'Audiència Provincial de València jutja des d'ahir a tres homes d'un clan familiar acusats d'un delicte de temptativa d'assassinat per disparar contra un jove i el seu pare, d'una família rival, al febrer de 2016

Fa algo més de dos anys, el barri de Xenillet va ser l'escenari d'un tiroteig, entre dues famílies rivals, en el qual van resultar ferits dos homes. Els fets van ocórrer en la nit del 21 de febrer de 2016 en el barri de Xenillet quan dos joves de dues famílies enemistades, van tenir una discussió per unes flatulències. A l'altercat inicial, aparentment banal, es van sumar més persones, entre elles un home de 59 anys i el seu fill de 32, els qui posteriorment resultarien aconseguits pels tirs.

 

El jove amb un tir en la cama i el seu pare, amb tres impactes, va haver de ser operat d'urgència i va estar hospitalitzat quasi un mes. El judici, va començar el dilluns 29 d'octubre i se senten en la banqueta dels acusats tres homes com a presumptes autors d'un tiroteig. Les dues víctimes van resultar ferides de bala, el major d'ells de gravetat ja que un dels impactes li va aconseguir el renyó. L'origen dels fets, per la qual s'enfronten ara a penes superiors als nou anys de presó, va ser una qüestió tan banal com unes flatulències. 
 

Aquest fet ha sigut confirmat en el judici, com es relata en el periòdic Levante. "Va ser tot perquè les criatures es van tirar un pet, però açò no és perquè 'el Mone' escalabre al meu nebot. La pel·lícula és com li l'explique senyoria", va explicar un dels processaments gesticulant contínuament durant la vista oral. Aquest membre del clan de "Els Marcs" va reconèixer que va baixar armat amb una garrota quan es va assabentar que havien agredit al seu nebot, però va negar ser l'autor dels trets, igual que els altres dos acusats. "A mi no em fa falta una pistola per a armar-la". 
 

En aqueix sentit, dos d'ells asseguren que van escoltar els tirs estant en el carrer, i que de forma instintiva van córrer a refugiar-se a casa tement que els tirs anaven destinats contra ells. Així mateix, van relatar que estant ja al seu costat un policia, al que li van demanar ajuda, es va escoltar una altra sèrie de trets, encara que aqueix suposat agent no ha sigut identificat. Per la seua banda, el tercer afirma que estava en la seua casa i que quan va arribar al lloc ja havia passat tot.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.218.215

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.