Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Octubre del 2018
BÀSQUET

La temporada de bàsquet arranca en Torrent

Clubs i entitats presentaren les seues plantilles amb més de 400 jugadors i entrenadors. L'Unió Bàsquet Femení, el Nou BàsquetTorrent i la Escola de Bàsquet -amb equips també en els col·legis Antonio Machado i San José i Santa Ana- van donar ahir a conèixer de manera oficial les seues plantilles de la temporada 2018-2019

L'Unió Bàsquet Femení, el Nou BàsquetTorrent i la Escola de Bàsquet -amb equips també en els col·legis Antonio Machado i San José i Santa Ana- van donar ahir a conèixer de manera oficial les seues plantilles de la temporada 2018-2019. La presentació dels equips va reunir a més de 400 joves esportistes i entrenadors, al costat de les seues famílies, en el pavelló El Vedat. D'un en un, els jugadors i jugadores van desfilar davant el públic per a posar al costat dels seus companys. Cada equip va aportar una lletra que va acabar formant un gran cartell amb el lema “Gràcies, afició” en la part central de la pista.
 

L'alcalde Jesús Ros i la regidora d'Esports, Nadia Marín, van participar en la presentació de les plantilles. Marín, en la seua intervenció, va destacar l'aposta d'aquestes escoles de bàsquet per valors com l'esforç, la companyonia i el sacrifici i va aprofitar la seua intervenció per a anunciar la pròxima construcció del tercer pavelló esportiu de la ciutat.

 

El nou centre esportiu, que està previst que se situe en una parcel·la pública en Toll i l’Safareig “donarà un respir als clubs locals, que necessiten de nous espais per a gaudir de l'esport en les millors condicions”. La presentació va tenir també caràcter solidari amb la celebració d'un sorteig a benefici de l'ONG Mamàs en Acció, que acompanyen a xiquets i xiquetes que no disposen de la proximitat de les seues famílies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.163.218.81

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.