Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Octubre del 2018
CICLISME

Parc Central acull una jornada de ciclisme adaptat

Esportistes i atletes d'élit comparteixen els seus testimonis i experiències de superació

La ciutat de Torrent va ser la seu dissabte passat de l'I Clinic Inclusiu de Ciclisme Adaptat de la Comunitat Valenciana. La Ciutat de l'Esport de la capital de l'Horta Sud va acollir aquesta jornada organitzada per UnlimitedWheels i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent i la Fundació Esportiva Municipal per a conscienciar i visibilizar l'esport adaptat. 
 

Al matí, amb l'atleta Ruth Aguilar com a amfitriona, la sessió va permetre a esportistes i participants provar tot tipus de bicicletes adaptades i recórrer amb elles les pistes esportives. També xics i xiques amb i sense diversitat funcional van participar en jocs i activitats. A la vesprada, la jornada va girar a un caràcter més tècnic, amb intervencions i xarrades sobre l'esport adaptat des de diversos punts de vista.
 

L'alcalde Jesús Ros va valorar l'oportunitat de la jornada per a “reivindicar, normalitzar ivisibilizar la pràctica no solament del ciclisme sinó tot l'esport adaptat”. També van compartir les seues experiències i testimoniatges atletes de primer nivell com Ricardo Tingues, Maurice Edckard, Josefa Benítez, o Vicente Arzo. Els esportistes van compartir les seues experiències de treball, sacrifici i esforç que van haver de superar per a gaudir del ciclisme.

 

La pluja caiguda de manera intermitent durant la jornada no va impedir la realització de la trobada, encara que sí va obligar a algunes modificacions. Malgrat tot, des de l'organització van destacar el bon acolliment i la importància de sessions com aquesta per a donar visibilitat i normalitat a la pràctica dels esports adaptats i que permeten aplanar ara el camí perquè els que vengen darrere ho tinguen més fàcil.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.69.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.