Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 29 de Octubre del 2018
FUTBOL SALA

L'Hispanic s'estavella contra el Sabadell

Severa derrota per meritos propis, des del 13 de Gener del 2018, les hispàniques no perdien d'una forma quasi tan engruixada, va anar en la jornada 11 a Alacant davant Xaloc caent 5-2. Sense marcar un sol gol és la primera vegada en les tres temporades anteriors en 2ª Nacional més el que portem d'aquesta les que no ha marcat cap gol

Partit disputat en el municipal Calç Balsach de Sabadell, davant mig centenar d'espectadors, en una vesprada grisa i desapacible, l'equiptorrentino partia com a favorit, però les estadístiques estan per a trencar-se i les valencianes ho estan signant aquesta temporada. Severa derrota per meritos propis, des del 13 de Gener del 2018, les hispàniques no perdien d'una forma quasi tan engruixada, va anar en la jornada 11 a Alacant davant Xaloc caent 5-2. Sense marcar un sol gol és la primera vegada en les tres temporades anteriors en 2ª Nacional més el que portem d'aquesta les que no ha marcat cap gol.

La derrota ha vingut fruit d'una primera meitat en la qual l'equip ha començat prenent el control del joc i amb arribades a l'àreaarlequinada molt assídues, trobant-se una vegada i una altra sota pals a una inspiradísimaLydia que parava tot el que arribava lesarlequinadas s'han mostrat molt serioses en defensa i no han dubtat en les seues eixides ràpides al contraatac posant en dificultats la defensa torrentina i la porteria d'Aida molt solguda també, conforme avançaven els minuts l'ansietat dels fredolics es feia més palpable i amb açò les imprecisions en l'última passada, fruit del baix control visitant a arribat el primer tant de les blanquiblaus després d'una pèrdua del hispanic que ha aprofitat Andrea i posar l'1-0 en l'electrònic, provocant un lleuger descontrol en el joc torrentino, açò ho han aprofitat les locals per a muntar una altra contra i Amara ha posat el 2-0 per a les seues, resultat amb el qual siga arribat al descans.

El resultat vist els primers 20 minutos ben podia haver sigut més favorable per a les valencianes de forma més folgada, però si arribes i no marques passa l'ocorregut que t'arriben dues o tres vegades i et facen dos gols a sobre dels teus mals. Els segons 20 minutos han començat com acabe la primera meitat, amb unes valencianes superiors, però faltes de gol i molt desconcertades en joc i lentes en replegaments mes per la falta de comunicació entre les jugadores d'Angel que per la forta pressió catalana, per contra les sabadellenses molt serioses i disciplinades sobre el parquet tapant buits i tancant les línies de passada de lestorrentinas, la qual cosa provocava més ansietat i desconcert en el joc de les de Torrent, que malgrat el joc imprecís seguien disposant d'ocasions molt clares de gol que Lara ben col·locada detenia una vegada i una altra i si passava alguna pilota estaven els pals i la seua defensa fins a dos pals han explicat les hispàniques.

Angel movia banqueta i passaven a jugar de 5 però les seues xiques no aconseguien centrar-se i en el minut 36 Estimara darrere l'altre contraatac a lloc la punta amb el 3-0, les valencianes han persistit en el joc de 5 però enfronte estava un equiparlequinado molt seriós i ben plantat muntant una altra contra mancant 40 segons i posar el 4-0 obra de Gemma definitiu. Dura derrota de les hispàniques que han tornat a enfrontar-se a elles mateixes i davant un Sabadell que ha fet un magnifique partit amb serietat i sense descentrar-se del joc. La pròxima jornada les torrentinas reben en el pavelló de Torrent Anabel Medina al AEVallirana a les 19:45 h.