Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 10:34:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de Octubre del 2018
SUCESSOS

Desmantellades quatre plantacions de marihuana, una d'elles a Torrent

En aquesta localitat els agents van localitzar un habitatge amb un laboratori de marihuana en la qual van localitzar 199 plantes, distribuïdes en quatre estades en diferents fases i van detenir al seu habitant, un jove de 24 anys

Agents de la Policia Nacional han desmantellat quatre plantacions de marihuana en localitats diferents, Aldaia, Alzira i Torrent -València- i han detingut a sis persones d'entre 19 i 56 anys, com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric, després de localitzar les seues plantacions de marihuana i comprovar que tenien un enganxe il·legal de llum a la xarxa pública. En els registres s'ha intervingut una gran quantitat de marihuana, a més de tota la infraestructura material i útils de producció i cultiu. Les tres investigacions es van finalitzar la setmana passada amb el desmantellament de les quatre plantacions de marihuana, dues a Alzira, una a Aldaia i una altra a Torrent i la detenció dels seus responsables, sis homes.

 

En Torrent els agents van localitzar un habitatge amb un laboratori de marihuana en la qual van localitzar 199 plantes, distribuïdes en quatre estades en diferents fases i van detenir al seu habitant, un jove de 24 anys. S'estima el consum defraudat per l'enganxe il·legal de llum, ascendiria a uns 2.100 euros.


Les investigacions en Aldaia es van iniciar a la fi d'abril del present any en tenir coneixement els agents de la possible existència d'una plantació de marihuana a l'interior d'una nau industrial. Després de ser localitzada els policies van practicar un registre i van detenir en el seu interior als tres responsables de la mateixa. Es van intervenir més de 170 quilos de marihuana distribuïts per fases, dels quals 72 quilos estaven en cogollos ja empaquetats. 

 

Els agents en Alzira dins d'una operació destinada a eradicar punts de cultiu de marihuana, van realitzar tres registres, en els quals van detenir a dos homes, habitants de dos de les habitatge i en els quals es van desmantellar dues plantacions i un punt de venda. Entre els tres habitatges es van confiscar més de 15 quilos de marihuana seca llista per a vendre, 228 esqueixos, 308 plantes i tot el material necessari per al seu cultiu. Van esbrinar que disposaven d'un enganxe il·legal de llum el consum de la qual podria haver aconseguit els 900 euros.
 

Els detinguts, quatre amb antecedents policials, quatre han passat a disposició judicial i els altre dos després de prendre'ls declaració han sigut posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l'obligació de comparèixer davant l'autoritat judicial quan para açò anaren requerits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.166.98

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.