Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de Octubre del 2018
ATLETISME

El Club Atletismo Torrent presenta als seus atletes

Parc Central acull la posada de llarg del club, que aspira a seguir collint èxits

Les pistes de Parc Central van ser l'escenari de la presentació dels atletes del Club Atletisme Torrent de la temporada 2018-2019. Al voltant de 350 atletes formen part d'aquest club, que compleix 34 anys. Després d'una sessió d'entrenaments, els atletes de les diferents categories van desfilar davant el públic assistent. 

 

La regidora de de Joventut i Esports, NadiaMarín, va agrair “el treball, la col·laboració i el compromís del Club Atletisme Torrent amb qualsevol iniciativa esportiva que tinga lloc en la ciutat”. A més dels centenars d'atletes que participen en competicions locals, comarcals, nacionals i internacionals, el Club Atletisme Torrent compta amb una escola de pares en la qual els progenitors dels atletes també poden practicar alguna modalitat, així com un grup d'atletes amb diversitat funcional. En aquest sentit, el regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, que també va assistir a la presentació, va destacar la possibilitat que la pràctica esportiva puga ser desenvolupada per qualsevol “sense cap tipus de barrera”.

 

El president del Club Atletisme Torrent, Miguel Ángel Villalba, va descriure els reptes de la nova temporada. El club afronta el nou curs amb l'objectiu de “seguir portant atletes a les trobades internacionals”, com s'ha aconseguit en els últims anys. Amb l'equip femení en la Primera Divisió Nacional sis anys seguits, el club aspira també al fet que l'equip masculí arribe també a la màxima categoria. 

 

L'acte va servir també per a fer balanç. La temporada passada va ser la millor des de la creació del club en 1985, pràcticament, a tots els nivells en categories individuals i per equips. El club ha aportat atletes tant a la selecció nacional com a l'autonòmica. L'estiu passat, el Club Atletisme Torrent va rebre el premi al millor club de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.220.59.236

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.