Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 25 de Octubre del 2018
OCUPACIÓ

Torrent impulsa l'emprendedurisme amb Fem Futur

El concurs premia les millors idees emprenedores i ofereix la possibilitat de desenvolupar un Pla d'empresa

L'Ajuntament de Torrent ha presentat el concurs FEM FUTUR Torrent, una iniciativa que premia les millors idees emprenedores mitjançant la realització d'un Pla d'empresa que permeta transformar una idea en un projecte viable. Fomentat a través de l'empresa municipal IDEA'T i en col·laboració amb SECOT, que van presentar el projecte el dijous passat a la sala d'actes del consistori al costat del regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, els participants rebran formació i assessorament individualitzat durant el desenvolupament del Pla d'empresa, la qual cosa permet una sortida professional, al mateix temps de tractar-se d'una font potencial de creació d'altres llocs de treball i riquesa.

 

Els tres millors projectes de cada categoria rebran premis com recompensa a l'esforç realitzat i reconeixement pel seu treball. Igualment se'ls oferirà la possibilitat, a petició de l'interessat i de manera gratuïta, assessorament, per part de SECOT, per a l'engegada dels projectes guanyadors. El concurs FEM FUTUR 2018-19 es divideix en dues categories dirigides a col·lectius diferents. D'una banda, FEM FUTUR JOVE, en el qual podran participar joves entre 18 i 30 anys empadronats a Torrent que durant l'any acadèmic 2018-2019 estiguen realitzant un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior o una titulació universitària o que hagen finalitzat aquests estudis en els últims 5 anys.

 

També poden participar joves que no estant empadronats a Torrent, si estan realitzant en aquest any un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior en algun centre (públic o concertat) situat en el municipi de Torrent.
D'altra banda, en la categoria FEM FUTUR, està oberta a totes les persones majors d'edat que, almenys, fa un any que estiguen empadronats a Torrent i que no reuneixen els requisits de la categoria FEM FUTUR JOVE. Igualment, els participants d'aquesta categoria no han d'haver estat autònoms ni han format part com a socis d'una entitat jurídica amb activitat econòmica, en els últims cinc anys.

 

Les sol·licituds per participar ja poden presentar-se fins al dia 13 de novembre. Les bases estan publicades a la pàgina web municipal i poden consultar-se en el següent enllaç http://bit.ly/2rdx6xz Les inscripcions es lliuraran en l'oficina d'IDEA'T (C/ València 42) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores; o bé enviar-les per correu electrònic a l'adreça ideatenvios@torrent.es

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.183.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.