Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Octubre del 2018
SUCESSOS

Detingut a Torrent amb 100 tratjes d’indumentària fallera i de festa

L'home, de 43 anys d'edat i d'origen espanyol, ha robat presumptament 100 vestits de faller, 15 de festa i 75 peces de fallera. A més, en el moment de la detenció l'home portava en el maleter del seu vehicle quatre vestits, més 11 peces de faller. Se li va realitzar un registre domiciliari en el qual es van intervenir 40 peces més

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 43 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un robatori amb força en una tenda de vestits de núvia, en el qual va entrar valent-se d'una clau ja que havia sigut emprat de l'establiment i de la qual es va portar 100 vestits de faller, 15 de festa i 75 peces de fallera. En el moment de la detenció l'home portava en el maleter del seu vehicle quatre vestits, més 11 peces de faller. Se li va realitzar un registre domiciliari en el qual es van intervenir 40 peces més.



Les recerques es van iniciar tres dies abans en tenir coneixement els policies del robatori amb força a un establiment comercial de València en el qual no s'havia forçat ni la persiana ni la porta d'entrada i del que es van portar del magatzem 100 vestits de faller, 15 de festa i 75 peces de fallera. Durant les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós, que va resultar ser un antic empleat de la tenda, el qual va ser acomiadat ja que, pel que sembla, va ser sorprès portant-se vestits del magatzem o intentant-los vendre per compte d'altri.
 

Per tot açò es va establir un dispositiu de localització que va culminar amb la detenció del sospitós, en el dia d'ahir, a bord del seu vehicle i en el maleter van localitzar quatre vestits i 11 peces de faller, en els penjadors amb el logotip de la tenda. Finalment, els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervenir 40 peces més de faller, que també van ser reconegudes per l'amo de l'establiment. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.244.83

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.