Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Dimecres, 24 de Octubre del 2018
BASQUET

El UBF guanya enfront del Godella B 60-44

Partit amb molts alts i baixos per la nostra banda ja que comencem molt bé amb un bon moviment de pilota i una defensa agressiva que va dificultar bastant al rival i el que ens va portar a tancar la primera cambra 15 - 6

Partit amb molts alts i baixos per la nostra banda ja que comencem molt bé amb un bon moviment de pilota i una defensa agressiva que va dificultar bastant al rival i el que ens va portar a tancar la primera cambra 15 - 6. En el principi del segon període va arribar nostra primera desconnexió tant en atac amb molta precipitació com en defensa amb poca concentració el que va provocar que l'equip rival empatara el partit però vam ser capaços de tornar al nostre joc i arribar 10 a dalt al descans.

En la segona part va ser alguna cosa semblant, vam tenir moment de domini absolut amb uns altres de pèrdues per passades fluixes i males decisions ofensives. Vam poder trencar abans el partit però l'equip rival va tenir fins a tres atacs mancant 3 minuts per a posar-se a 5 o 6 punts però al final nosaltres vam estar més centrats i d'ací la diferència final. Cal seguir treballant perquè siguem més competitives durant més minuts de joc. Com a nota positiva va ser la recuperació de la nostra jugadora lesionada.

C. B. PICANYA 50 - 56 UBF TORRENT
Partit molt dur on es jugava que equip anava a continuar invicte, molt igualat de principi a fi on es va decidir en una pròrroga al nostre favor. Vam tenir una altra vegada fases de joc on vam saber jugar al nostre joc amb unes altres on la precipitació i la lectura de la defensa contrària no va ser l'adequada. Vam haver de canviar el ritme del partit perquè la primera part eren contraatac continus i l'equip rival s'adequava més a aqueix estil de joc. Vam fer bastant dany jugant algun dels sistemes que tenim preparats i ja al final en la pròrroga vam saber jugar-la amb més cap que el contrari per a portar-nos una victòria d'una pista complicada. Seguirem treballant per a continuar en aquesta línia ascendent.

CADET
CB OLIVA MONPÓ-*OPTICA 36 - 70 CARVA UBFTORRENT
Afrontem la segona trobada, on el protagonista de la setmana han sigut les pluges. I sembla que entre el madrugón que s'han pegat per a arribar a la nostra destinació i el dia ennuvolat, ha fet que els costara veure algunes guspires del seu joc.

Han disputat un partit apàtic davant un Oliva que ha eixit molt ordenat i que en les primeres cambres, on ens han llevat bastants rebots i on malgrat anar a esclats en el nostre joc, no arribàvem a desenganxar-nos en el marcador. Però intervingut la trobada, hem començat a aplicar-nos més en defensa, traure algun que un altre contraatac, trencar la zona i on hem vist una bona col·lecció de boniques assistències. Seguirem treballant per a aconseguir començar amb “flama” ja encesa.

INFANTIL
PORT DE SAGUNOT 44 - 45 UBF TORRENT
Nostres xiques van eixir al partit molt concentrades en defensa encara que poc agressives en atac. El partit es va mantenir igualat fins al descans (21-21) que nostrestorrentinas van despertar en defensa i amb un parcial de 2-13 s'imposaven en el marcador. A partir de ahi, l'equip va mantenir la diferència amb bones defenses i decisions encertades en atac, però un fatídic últim període va fer que condira el pànic. Al final, es va decantar a favor de les nostres xiques que aconsegueixen la primera de l'any! Segur que no serà l'última! 1,2,3 UBF Torrent!

ALEVÍ

ROQUETTE BENIFAIÓ 15 – 56 UBF TORRENT
Partit contra un rival que ja coneixíem de la Lliga Valenciana que els permeten traure molt poques conclusions ja que l'equip rival en la seua majoria eren jugadores aleví de primer any i alguna Benjamí.
Seguim traient la pilota ràpida des de rebot defensiu, millorant les línies de passada.
Hem pogut veure inversions de pilota , concepte que s'ha estat treballant durant tota la setmana.