Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Octubre del 2018
OCUPACIÓ

L'Ajuntament publica el pla de contractació del quart trimestre de 2018

La publicació dels contractes previstos atén a les novetats introduïdes en la llei 9/2018 de contractació del sector públic

L'Ajuntament de Torrent ha publicat el pla de contractació del consistori previst per al quart trimestre de 2018. La publicació dels contractes previstos atén a les novetats introduïdes en la llei 9/2018 de contractació del sector públic. Aquesta normativa estableix la necessitat de planificar i publicar l'activitat contractual. “La publicació del Pla de Contractació, que arreplega aspectes bàsics com el concepte, el preu i la data aproximada de licitació suposa seguir avançant cap a una administració cada vegada més transparent”, ha assenyalat el regidor de Recursos Econòmics, Andrés Campos. 
 

El Pla de Contractació, publicat en la plataforma de transparència de la web www.torrent.es amb la finalitat de que la ciutadania conega l'activitat contractual prevista per a cada període. La relació de contractes que s'acaba de publicar inclou actuacions en el polígon Mes del Jutge, finançades parcialment amb procedents de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). 
 

També arreplega prop d'una vintena de contractes pertanyents a les Inversions Financerament Sostenibles (IFS), millores que s'engegaran gràcies al superàvit de 4,6 milions d'euros amb que es va tancar el pressupost de 2017. El document arreplega també actuacions emmarcades en l'estratègia EDUSI, finançades al 50 % amb fons europeus FEDER, en àrees com a Modernització, Desenvolupament Sostenible i Mobilitat. El pla de contractació arreplega també els contractes de gestió i les pròrrogues de serveis públics i municipals que es realitzen amb empreses externes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.190.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.