Dissabte, 04 de Juliol del 2020

Actualitzada Divendres, 03 de Juliol del 2020 a les 16:57:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Octubre del 2018

TEATRE

Comencen les Jornades d'arts escèniques en l'àmbit educatiu

La proposta, dirigida al professorat, destaca la importància del teatre en l'àmbit educatiu i és conscient de la quantitat de professionals d'ensenyament que pretenen impulsar la creativitat i els valors del treball en equip

La sala d'actes del consistori de Torrent va acollir l'acte inaugural de les Jornades d'arts escèniques en l'àmbit educatiu. La proposta, dirigida al professorat, destaca la importància del teatre en l'àmbit educatiu i és conscient de la quantitat de professionals d'ensenyament que pretenen impulsar la creativitat i els valors del treball en equip. La iniciativa està fomentada pel CEFIRE de Torrent i l'equip de Cucucucú Teatre, en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent i l'IES Serra Perenxisa, que cedeix els seus espais.

 

La inauguració es va iniciar amb una taula de presentació que va reunir a Tatiana Llópis, presidenta de Cucurucú Teatre, Eva Mª Martínez, directora del CEFIRE, i Patricia Sáez, regidora d'Equació i Dinamització Lingüística. Seguidament es va realitzar la conferència "Teatre en l'educació: beneficis de fer teatre en l'adolescència", impartida per Tomás Motos i Antoni Navarro. A les 11 h va ser el torn de la intervenció de Ximo Montañes, pertanyent al Cefire Especifique Artístic-expressiu.

 

Després d'aquestes activitats, els assistents van gaudir d'un intercanvi d'experiències de la mà de Jesús Girón, Beni Còrdova, Merche Rodán i Tatiana Llopis. Per a finalitzar la jornada es va realitzar una taula redona amb les intervencions de Tomás Motos, Antoni Navarro, Ximo Montañes, Mario Máñez i Pilar Martínez.

 

El programa aborda tres aspectes diferents i complements al voltant del teatre mitjançant: conferències de grans professionals del teatre, experiències pràctiques presentades per persones involucrades en la taverna artística i educativa i tallers monogràfics de diferents camps de coneixements escènics. Les activitats van començar el dia 20 d'octubre i continuen fins al 9 de novembre.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.28.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.