Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Octubre del 2018
POLÍTICA

Compromís demana la suspensió del Cap de Personal pels complements als funcionaris

Els nacionalistes també han demanat la paralització dels complements d'enguany 2018 després de que la justícia declarara "nul" el decret del 2017

Compromís per Torrent ha presentat una moció al ple para en la qual demana la suspensió del Cap de Personal de l'Ajuntament després de la sentència que anul·la els complements de productivitat de 2017 a més de "suspendre de forma cautelar i de forma immediata el decret que regula les productivitats i complements salarials de 2018, que ascendeix a 248.000 euros. Per a la coalició es tracta d'un fet "molt greu al que cal posar-li solució quant abans".

 

Per al regidor de Compromís, Victor Medina, "el Cap de Personal, que durant anys no ha advertit que la pràctica que s'estava seguint no era legal, no hauria de continuar en el seu lloc". La coalició ha aclarit que van a esgotar la via política abans de començar per la via judicial, "volem perjudicar el menys possible als funcionaris afectats, ells no tenen la culpa de tot el que passa i ha passat durant anys". Medina ha comentat que no descarten demanar un ple extraordinari apratractar aquest assumpte "hem tingut una primera presa de contacte amb la resta de grups de l'oposició i no ho descartem".

 

I per a posar solució a açò, Compromís ha demanat que s'engegue una revisió dels llocs de treball per a acabar amb "aquest clientelismo que porta instaurat en l'ajuntament dècades gràcies al senyor Ros". La coalició ha recordat que aquest procediment per a pagar les productivitats està mal fet des de l'inici, es basa en un acord laboral provisional de 1988 en el qual no existeixen criteris per a abonar els complements . A més, Compromís dubten que "la delegació de funcions de la Junta de Govern i l'alcaldia al regidor de Personal per a signar les productivitats, en totes les èpoques, siga legal, perquè consideren que aqueixa atribució és "indelegable, per la qual cosa demanem que aquestes competències tornen a la Junta de Govern. 
 

"Una escopinyà a l'ull"
A la pregunta de si Compromís tornaria a recolzar a Jesús Ros en el cas en què es trobaren en la mateixa situació de fa quasi 4 anys és contundent "l'actitud de Jesús durant 4 anys ha sigut com una escopinyada en l'ull a l'assemblea de Compromís" i aclareix que "va ser l'assemblea de Compromís qui va decidir signar l'acord d'investidura i en el cas que ens trobàrem en la mateixa tesitura serà l'assemblea la que ho decidisca, Compromís és un partit assembleari"

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.94.251

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.