Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Octubre del 2018
TEATRE

"Mur" i el "Millor de Yllana" en el Auditori

Per a aquest cap de setmana, l'escenari torrentí ens ofereix dos espectacles carregats d'humor, encara que de format i contingut ben diferent.

Cia3 són els creadors de “Mur”, un espectacle sobre la superació dels límits físics i mentals, que protagonitzen persones amb diferents capacitats. Una performance visual, circense, amb música en directe i molt, molt humor. Sobre l'escenari, dotze personatges es troben davant el repte de derrocar un mur fet de poals treballant de forma col·lectiva sota una premissa: "Si caminem sols, anem més de pressa, si caminem junts, arribem més lluny".

 

Un espectacle visual, poètic i integrador que empra l'arquitectura efímera per a reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-se a elles. “Mur” reivindica l'art com a eina d'integració social, amb un elenc que inclou artistes amb diversitat funcional. La funció serà el dissabte 27 d'octubre a les 20 h.

 

També aquest cap de setmana, l’Auditori de Torrent rep la visita de Yllana, companyia que ja ha presentat varis dels seus espectacles en aquest escenari, i que en aquesta ocasió ve a celebrar la seua 25 aniversari amb “El millor deYllana”, un recopilatori que repassa sobre l'escenari els grans moments de la trajectòria de la companyia amb una selecció dels millorssketches dels seus espectacles.

 

“El Millor deYllana” és un desternillante xou que farà realitat el desig dels fans de Yllana de gaudir en un mateix espectacle dels gags més divertits de la companyia en aquesta cambra de segle. La funció serà el diumenge 28 d'octubre a les 19 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.233.223.189

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.