Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 22 de Octubre del 2018
FUTBOL SALA

L'Hispanic paga car la falta de punteria davant l'Elx

El joc que es va veure sobre el parquet de 40 x 20 va ser molt intens, amb molt desgast físic per a tots dos blocs amb joc molt similar, tant en defensa com en atac

Un altre grandíssim duel el viscut en un altre dels duels valencians de la temporada, fins avui el més emocionant i intens el viscut en la vesprada del dissabte en el Anabel Medina davant més d'un centenar d'espectadors, amb molta emoció i suspens en l'electrònic fins a la xiuletada final.

El joc que es va veure sobre el parquet de 40 x 20 va ser molt intens, amb molt desgast físic per a tots dos blocs amb joc molt similar, tant en defensa com en atac. Els primers 20 minutos malgrat la similitud en el joc les ocasions clares de gol eren per a les torrentines que comptabilitzaven les seues arribades per ocasions clares de gol que una magnifica Vero neutralitzava una vegada i una altra, fins i tot acompanyada de la deessa fortuna ja que les que no podia neutralitzar les seues companyes treien de la mateixa línia de gol fins a vuit claríssimes es van cantar, per contra les il·licitanes malgrat compartir la possessió de la pilota amb les locals les seues arribades a l'àrea de Marga eren més escasses fruit d'una grandíssima defensa, però el gol de les alacantines arribe primer.

Gràcies a l'únic error defensiu de la primera meitat de les de Torrent en el minut 8, deixant l'esfèric mort davant de la il·licitana Aitana Benítez que agraïda comandament l'esfèric al fons de la xarxa però com en futbol sala també hi ha justícia mancant 7 desenes Carlota va posar les taules en l'electrònic 1-1 arribant així al so de la botzina.
La segona meitat va ser encara més intensa i igualada que la primera meitat, les arribades a l'àrea de tots dos conjunts també van ser menors però més efectives sobretot per a lesblanquiverdes que van saber aprofitar-se novament dels errors de les torrentines.

Les primeres a marcar van ser els fredolics en el minut 23 que després d'una bonica jugadaLotis connecta una diagonal amb Paula perquè bata per baix a Vero i pose el 2-1 en l'electrònic, el gol torrentino no varia la igualtat sobre elparquet i les ocasions són més repartides, en el minut 32 un error torrentino en una passada provoca una clara contra alacantina i Lara posa nova ment el 2-2 en l'electrònic, el gol sembla provocar un xicotet descontrol de les valencianes sobretot en defensa i novament la fortuna s'alia de costat il·licità i en el minut 33 es troben amb un altre regal en escapar-se-li la pilota a la portera torrentina quan semblava tenir-ho controlat després d'un fluix tret d'Ali Murcia que posa a les seues 2-3, les hispàniques reaccionen i amb prou faenes un minut més tard jugada d'estratègia de les torrentines que Neus defineix de forma magistral, el joc segueix pels mateixos rumbs però el resultat no varia, els últims 30 segons Angel mana a les negres jugar de cinc i tenen l'última mancant 4 segons però Vero deté l'esfèric.

Partit igualat en joc que va haver de guanyar elHispanic als punts, sobretot en la primera meitat en la qual van perdonar clarament a les il·licitanes, però el futbol sala es valora per gols i en açò les alacantines van ser més efectives, per la qual cosa es pot considerar just l'empat i com diu el refrany si perdones l'acabares pagant.