Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Octubre del 2018
GOTA FREDA

L'episodi de gota freda deixa més de 85 litres per metre quadrat a Torrent

Durant tot l'episodi l'Ajuntament de Torrent va estar informant sobre la situació de carreteres i barrancs per a evitar situacions complicades

Encara que la gota freda que hem patit no ha sigut tan intensa com en una altra localitats, la capital de l'Horta Sud ha arreplegat més de 85 litres per metre quadrat durant la jornada del dijous 18 d'octubre. Durant tot l'episodi, l'Ajuntament de Torrent va estar informant sobre la situació de carreteres i barrancs per a evitar situacions complicades. El divendres es va ordenar el tancament de col·legis i centres docents públics i esportius per a evitar desplaçaments fins a aquest dilluns quan tot ha tornat a la normalitat.

 

Van ser molts els torrentins que ens van enviar, a través de les xarxes socials, com estaven vivint aquest episodi de pluges intenses que ha alleujat la situació de sequera que es venia patint en la Comunitat. Gràcies als treballs de prevenció i neteja duts a terme en els últims mesos i a la col·laboració ciutadana i els treballs de coordinació de Policia Local i serveis municipals com Aigües de l'Horta, el servei de neteja viària, Medi ambient i Protecció Civil, a més de bombers, s'ha aconseguit mantenir la normalitat en el municipi sense lamentar cap incident greu. 
 

Al llarg de la vesprada del dijous i durant tota la nit es va mantenir actiu un equip d'emergències, duent a terme tasques de neteja, supervisió d'embornals i embornals i vigilància en general en tot el terme, tancant al tràfic les zones de major perill com a barrancs, guals inundables o els túnels dels ponts de ParcCentral i el cementeri, entre altres trams, que van ser oberts a mesura que avançava la jornada del divendres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.6.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.