Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 21 de Octubre del 2018
FALLES

Els xiquets de Torrent exalten a Leyre amb un cant a la creativitat

La fallera major infantil de Torrent, Leyre Gallego, va estrenar una seda estreta de Vives y Marí en tons blaus obscurs

L’auditori de Torrent obrí les seues portes diumenge de matí per acollir per primera vegada en eixe horari un dels actes més importants per al món faller infantil, parlem de l'exaltació de la fallera major de la ciutat, Leyre Gallego i de les seues amigues de la Cort d'Honor.

 

A les 11.00 del matí va tindre lloc la recepció després de l'amença de pluja, amb un cèl clar, on el món faller va rebre a les diferents xiquetes que representen les sues poblacions. A les 11.30 h. després de la recepció oficial donà començament l’exaltació. Per a aquesta ocasió, Junta Local ha preparat un espectacle al voltant de la màgia i de la creativitat, amb un espectacle sota el lema: "Carpe diem, pricepeta Leyre", on s'han pogut escoltar frases de a novel·la del Xicotet Príncep, com "No es veu bé sinó amb el cor, l'essencial és invisible als ulls..." el que ha sigut un dels eixos principals de l’acte. La mantenidora de l'acte ha sigut Estefania de Julio (Jurat de FFMM de Torrent 2014), Vice presidenta de Protocol i Juntes Locals de JCFV exercici 2017-2018 i fallera de la comissió Santa María Micaela-Martí l’Humà, des de fa 35 anys. Cort d’Honor de la FMV en l’any 1999.

 

A la part final de l'acte, les 29 comissions infantils de la ciutat han donat l'enhorabona a Leyre i després la reina de les festes de Sogorb, així com la Fallera major infantil de València, Sara Larrazábal. Leyre lluïa un vestit de farol en to blau obscur en ramillet de flors, confeccionat per la firma Brocat. Mentre que per a l’exaltació de Carmen Leyre la xiqueta lluïa una seda "BERBEL" teixida en fons coral i sense metalls amb sedes en tons blaus, confeccionat per "A L´ANTIGA".

 

Cal recordar que enguany les exaltacions canvien d’horari, ja que després dels dos esdeveniments junta local ha preparat un sopar i un dinar per als convidats que vullguen assistir.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.210.83.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.