Dimecres, 01 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 20 de Octubre del 2018
FALLES

Carmen Raga, exaltada com Fallera Major de Torrent amb rapsòdia al foc

La pluja no ha impedit que les falles de Torrent celebren un dels seus actes més importants de l'any

L’auditori de Torrent va obrir les seues portes a un dels actes més importants de l’any, com és l'exaltació de la fallera major de la ciutat, Carmen Raga, i la seuaCort d'Honor. Dissabte, a les 19.00 després de la recepció oficial va donar començament l’exaltació de Carmen com fallera major, acompanyada de les seues companyes de la Cort d’Honor.

 

El moment més esperat ha sigut l'arribada de Carmen, que lluïa per a aquesta cita una tela de la firma Vives y Marí, en fons blanc, amb flors de colors. El segon tratge el lluirà demà en l’exaltació de Leyre: és una seda de nom "LIVORNNO" teixida en un fons de seda blava porcellana amb metall or rosa i en el qual destaquen les branques en un groc palla, i totes les flors en diferents tons de rosa. Els dos vestits estan confeccionats per la firma "A L´antiga".

 

Per a aquesta ocasió, Junta Local ha preparat un espectacle al voltant del foc, amb el lema “Rapsòdia al foc”, on vam poder sentir: “Foc de la vida, d'energia instrument, que dances inconstant en la batalla, morir o véncer en lluita imponent dels freds i les aigües, ruda cisalla”. El mantenidor de l'acte ha sigut Alfred Costa, anterior regidor de falles de l'Ajuntament de Torrent, qui va destacar la trajectòria fallera de Carmen i els seus arrels familiars. Com cada any, les cistelles de flors que s'entreguen com a reglar han sigut substituïdes per donacions en diners a una entita solidària. El punt final de l'acte el van ficar les 29 falles de la ciutat, així com la resta de falleres majors i reines de festes germanes de la Comunitat Valenciana. 

 

Les exaltacions enguany canvien d’horari, ja que després de l'acte, junta local ha preparat un sopar per als convidats que vullguen assistir. Demà serà el torn de la infantil, on al acabaer també hi ha preparat un dinar en un restuarant de la ciutat. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.200.180

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.