Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Octubre del 2018

Torrent acull la primera trobada inclusiva de ciclisme adaptat de la Comunitat Valenciana

Parc Central serà la seu el 27 d'octubre d'una jornada amb atletes d'elit per a fer visible i normalitzar l'esport adaptat

La ciutat de Torrent serà la seu dissabte que ve 27 d'octubre de l'I Clinic Inclusiu de Ciclisme Adaptat de la Comunitat Valenciana. La Ciutat de l'Esport de la capital de l'Horta Sud acollirà aquesta jornada organitzada per UnlimitedWheels i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent i la Fundació Esportiva Municipal.



La jornada ha sigut presentada aquest matí en roda de premsa amb la presència de l'atleta torrentina Ruth Aguilar, que ha detallat el programa d'activitats. L'I Clinic Inclusiu de Ciclisme Adaptat estarà dividit en dues parts. Al matí s'han programat activitats per a adults i per a xiquets. A la vesprada tindrà lloc la part més tècnica, per a estudiants i professionals. Aquesta sessió vespertina, que comptarà amb la presència de Félix Rubio, de la Fundació Ciclista de Castella-la Manxa; la fisioterapeuta i directa de la revista Insport, entre altres experts, abordarà qüestions com la fisioteràpia, l'esport com a eina d'integració i la presència de la dona en l'esport adaptat. També està previst que participen els esportistes i atletes Ricardo Tingues, Josefa Benítez, Vicente Arzó i Maurice Eckhard.



Ruth Aguilar i Ànima Paula Aranda, de Unlimited Wheels, han destacat del ciclisme adaptat que es tracta de “una disciplina única però desconeguda”, encara que han lamentat que para moltes famílies és molt difícil accedir a aquesta pràctica per que els materials i els equips són molt costosos. Per aquesta raó han subratllat la importància d'organitzar jornades i sessions com l'I Clinic Inclusiu, “per a donar visibilitat i normalitat a la pràctica dels esports adaptats” i que s'organitza per primera vegada a la Comunitat Valenciana. Igualment, segons han manifestat, iniciatives com aquesta permeten “aplanar ara el camí perquè els que vengen darrere ho tinguen més fàcil”.



Per a participar en la jornada és imprescindible inscriure's mitjançant el formulari disponible en la web www.ciclismoadaptadocv.com

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.108.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.