Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Octubre del 2018

El PP demana la dimissió de Castillejo per la pujada arbitrària de sous a funcionaris

Castillejo respon que""tindrem temps de recordar-li a Folgado totes i cadascuna de les seues sentències judicials en contra com a responsable de personal i després com a Alcaldessa"

El PP de Torrent demana la dimissió del regidor de Personal de l'Ajuntament de Torrent, José Antonio Castillejo, després d'un nou escàndol en el qual s'ha vist embolicat el govern local, a causa de la seua gestió. La justícia ha tombat el decret mitjançant el qual es va aprovar el pagament de productivitats a 56 funcionaris en 2017, el qual, el jutjat del contenciós administratiu ha anul·lat en detectar que les productivitats pagaven l'execució de funcions per sobre de la categoria professional, no es justificaven les raons per les quals es pagaven algunes productivitats, en alguna arriba a citar solament "per necessitats de l'alcaldia".

El seu portaveu, Amparo Folgado ha afirmat que "el sectarisme del govern de Jesús Ros els va portar a aprovar un Decret per a pagar plusos de forma arbitrària, amb l'informe del Secretari en contra i sense passar per una negociació amb els sindicats".
Els populars consideren que "els funcionaris no tenen per què pagar els plats trencats de la roïna gestió del Sr. Ros i el seu regidor de personal, per açò demanem la dimissió de José Antonio Castillejo, com a màxim responsable de personal".

Des del PP, també s'assenyala que "una vegada més es demostra el sectarisme que impera en el govern de Jesús Ros en la gestió del personal municipal, fa dos anys la Delegació del Govern va anul·lar la pujada de 130.000 euros a 29 funcionaris d'urbanisme i ara la justícia, anul·la el pagament de 220.000 euros en complements i productivitats".

Per la seua banda, el regidor delegat de l'àrea ha publicat al seu perfil de Facebook: "tindrem temps de recordar-li a Folgado totes i cadascuna de les seues sentències judicials en contra com a responsable de personal i després com a Alcaldessa de les quals encara estem esperant que assumisca la seua responsabilitat. Gràcies per les mostres d'afecte i d'afecte que he rebut des de primeres hores del matí. En política només tinc una màxima, servir a la gent, per açò si m'ho permeteu vaig a seguir treballant si cap amb més ganes i amb més força"-ha sentenciat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.166.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.