Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 18 de Octubre del 2018
TEMPORAL

La gota freda descàrrega amb força sobre la ciutat de Torrent

Es van suspendre les classes en tots els col·legis i tres persones van haver de ser rescatades del seu vehicle en quedar embossades

La província de València registra la pitjor gota freda dels darrers 10 anys amb plutjes intenses

Més de cent litres en 48 s’han arreplegat a Torrent tal com avazaban les previsions. amb alerta taronja en tota la província. El dijous va ser el pitjor dia amb pluges des de les 10 del matí que es van intensificar a la vesprada i van tornar a ser molt intenses durant la matinada de divendres.

 

L’Ajuntament es va vore obligat a suspendre les classes escolars el dijous a mig dia davant la previsió de fortes pluges per a la vesprada i el divendres. També s’han tancat els Centres de Majors. També es va tancar el Parc de Trènor. Van quedar cancel·lades a més les activitats en els pavellons esportius per part de la Fundació Esportiva municipal.

 

RESCAT EN LA CV-33

Precisament aqueixa vesprada del dijous 18 van haver de ser rescatades 3 persones que habia quedat atrapades en l’autovia Torrent València CV-33. La policia ha hagut de tallar l’accés dede la carretera de Picanya per inundacions al pas inferior de la rotonda de Picanya i molt conductors que trevallaben per la zona sud van quedar atascades per el tràfic per el tall de la pista de Silla al seu pas per Consum.

 

Les pluges han fet que el pantà s’haja omplert i el barranc haja crescut de forma espectacular. Els col·lectors d’aigua han funcionat amb normalitat encara que s’han donat inundacions en carrers com Gómez Ferrer.

 

La Policia Local ha hagut de tallar els passos subterranis i també els camins del terme municipal com el Clot de Bailón, el camí del Faxardet, el barranc del Pelegrí, el pas del barranc dels Canyes.

 

Aigües de l’Horta, Protecció Civil, Policia Nacional, brigada d’obres, medi ambient i tots els serveis municipals han establit el pla d’emergència i el protocol d’actuació davant les previsions de pluges per als pròxims dies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.149.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.