Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 12:59:10 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 18 de Octubre del 2018
POLÍTICA

Una sentència judicial anul·la el complement de productivitat a 56 funcionaris

La denúncia presentada pel sindicat Comissiones Obreres al setembre de 2017 justificava la seua denúncia afirmant que “hauria d’estar inclòs en un altre complement” concepte”Valencianainversió de la qual rondarà els 17,5 milions d’eurosdependències judicials de la ciutat”.

Després d’algo més d’un any, la justícia ha donat la raó a Comissions Obreres i anul·la el complement de productivitat que l’Ajuntament va atorgar a 56 funcionaris i segonsla sentència del tribunal “anul·la l’acte administratiu impugnat”. A més CCOO, justificava la seua denúncia afirmant que “hauria d’estar inclòs en un altre complement o concepte a més de crear malestar entre els treballadors de l’Ajuntament”.

 

La partida destinada a aquesta remuneració va ascendir a un total de 214.526,53 euros i va ser qualificada pel sindicat com a “desmesurada”. El portaveu socialista, Andrés Campos afirma que “no descarten recórrer la sentència, que a més no indica que els funcionaris hagen de tornar els diners”.

 

A més aclarix que aquest complement s’ha estat atorgant “des de 1988 després d’un acord sobre la implantació del sistema retributiu previst en el Reial decret 961/1986”. El portaveu socialista es reafirma en que “hem intentat fer les coses bé, les administracions estan cada vegada més carregades de treball”.

 

Al juny de 2017 Ciudadanos va presentar una moció al ple per a regular aquests complements que va ser aprovada però no posada en marxa com van denunciar des de CS un any després. Des de CCOO van indicar que “no és voluntat del sindicat castigar als treballadors, que no tenen la culpa que el govern local faça les coses malament” i va deixar clar que no va a demanar, en l’execució de la sentència, que es retorne els diners. “No podem avançar les conseqüències d’aquesta sentència ha de ser Secretaria la que emeta un informe”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.247.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.