Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 16 de Octubre del 2018

Les Corts d’honor ja tenen el seus vestits per les exaltacions

De moment ja està tot preparat. Les protagonistes ja tenen la seua indumentària. Dilluns, 15 d’octubre, la Cort d'Honor de la fallera major de Torrent va rebre de mans de l'equip de l’Antiga, regentat per Noelia Maroto, la seua indumentària oficial. Junt amb els responsables de la tenda estaven part dels proveïdors dels elements que conformen els mateixos Manteletes, pentinador, puntilles i mantellina, de Santos; Can-can, de Margarita Vercher; Sabates de Creaciones Aurora; Calces d’Elvira Bella; Escapulari, de Santet i mantó obsequi de l’Antiga. La cort d'honor lluirà una tela amb dibuix “Alberti" en els tons: blau lambró, gris Acer, Rubí i topo, de Vives y Marí.

Per la seua banda, la cort d'honor infantil lluirà un dibuix anomenat "Balansat" en colors: Rosa matralia, groc taurit, blau bahia i Peché, també de Vives y Marí. Els seus tratges han sigut confeccionats per Isabel Leiva, gerent de Brocat. Ella ha fet entrega a les huit xiquetes de la seua indumentària que estrenaran diumenge que ve. Concretament són: les Manteletes, mantellina i pentinador, d’ Artesania València; Can-can, davantal xocolater i mantó, d’En Pac; Sabates de Paco Ochoa; i calces, de Domingo Artesania.

Demà es coneixerà el secret millor guardat

El 10 de setembre les falleres majors de Torrent van visitar els telers de la signatura valenciana Vives i Marí, on els van lliurar les sedes estretes que lluiran en la seua indumentària oficial de 2019. De moment és tot un misteri que es coneixerà demà. Recordem que l'O.A.M. de Junta Local Fallera de Torrent (JLFT) va anunciar ajudes en la indumentària per a les candidates. La nova proposta plantejava regalar les teles dels vestits oficials a les Falleres Majors de Torrent i Corts d'Honor, amb l'objectiu d'abaratir el cost de representar la festa. El cost de la confecció dels vestits de valenciana són a càrrec de cada membre de la cort i de la fallera major.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.254.78

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.