Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Divendres, 12 de Octubre del 2018
ESPORTS

Paco Alcácer lidera la golejada de la selecció davant una feble Gal·les

El torrentí ha ressuscitat en el Borussia després de l'ostracisme en la banqueta del Barça amb dos nous gols

En ratxa i venjant-se dels quals li donaven per acabat després de passar dos anys quasi sense jugar, el torrenti ha demostrat que està molt viu. Després de la seua polèmica venda pel València al Barça, i descartat i ser cedit a Borussia, Paco Alcac torna a centrar els focus mediàtics en la concentració de la ‘Roja’. Els seus set gols en quatre partits, amb una mitjana espectacular d'una miqueta cada 24 minuts són els responsables que ara siga un davanter cotitzat.

El de Torrent té contracte fins al 2021 amb el Barça, però el Dortmund es va reservar una opció de compra el 30 de juny del 2019 per 25 milions d'euros. Per tant, el club blaugrana ha perdut el control sobre el futbolista. Si els alemanys paguen els 25 milions, serà jugador del Borussia de forma irremeiable. És a dir, que el Barcelona si vol recuperar-ho haurà d'esperar al fet que el Borussia no ho retinga i puga fer negoci amb ell.

Liderant la golejada davant Galés amb dos goles

Alcácer  va obrir el marcador en el minut 7 per a la selecció espanyola enfront de Gal·les (1-4), en un partit amistós internacional disputat en Cardiff que ha tingut al de Torrent com a gran protagonista gràcies al seu doblet en amb prou faenes 21 minuts. Una actuació que permet al davanter del Borussia Dortmund, en estat de gràcia, posicionar-se com a candidat al 9 d'una Espanya que va completar el seu còmode triomf amb els gols de Sergio Ramos i Marc Bartra.

Alcácer  tan sols va tardar set minuts a obrir el marcador. Un centre rebutjat pel porter Hennessey va arribar als peus de Saúl, que no va poder armar el tret, però sí Paco Alcácer , que la va posar en l'esquadra amb un potent chut amb la cama drena. L'ariet del Borussia Dortmund va demostrar que viu en estat de gràcia també en la Bundesliga on ha marcat grans gols aquestes últimes jornades.

El de Torrent va traure la seua vareta màgica i va empalar de primeres sense que la pilota tocara el sòl. Amb aquest gol, l'ex del Barcelona totalitza nou dianes aquesta campanya, més en concret, en els seus primers 200 minuts de la temporada. Una xifra espectacular per a un jugador que no tenia minuts en Ca Barça i que ha descobert un nou horitzó en el futbol alemany. En la segona part va estar prop del hat-trick amb un remató de cap que es va marxar per sobre del travesser, encara que finalment no va arribar aqueix tercer gol.