Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Octubre del 2018

Futbol i estudis, de la mà en el Torrent CF

L'aula està en les instal·lacions annexes al Sant Gregorio i compta amb un tutor titulat en Psicologia, Alfred Pastor, que ajuda als estudiants tant en la faceta acadèmica com en l'emocional, ja que exercirà les funcions de psicòleg esportiu de l'Escola del Torrent C.F

El Torrent CF ha anunciat la reobertura de la seua aula d'estudis, que ja està a la disposició dels més de 600 jugadors i jugadores de la pedrera per a preparar les seues tasques i exàmens abans o després dels entrenaments.  Segons han manifestat des del club el futbol és la raó de ser però reconeixen que abans que jugadors “els canteranos són estudiants que estan en ple procés de formació”. 
 

El club s'uneix així a la preocupació de les seues famílies i col·laboren per a donar la màxima importància als estudis davant les xiquetes i xiquets. L'aula està en les instal·lacions annexes al Sant Gregorio i compta amb un tutor titulat en Psicologia, Alfred Pastor, que ajuda als estudiants tant en la faceta acadèmica com en l'emocional, ja que exercirà les funcions de psicòleg esportiu de l'Escola del Torrent C.F.

 

Contra la violència masclista
El Torrent CF i el Joventut Barri del Crist van saltar al terreny de joc en l'última jornada portant una pancarta amb el lema “Tots contra la violència masclista. #niunamenos. El Torrent C.F. amb els víctimes”. Els equips van mostrar així la seua condemna davant la seua afició pels cinc assassinats de dones a les mans del terrorisme masclista, dos d'elles, les xiquetes Nerea i Martina, apunyalades a Castelló.

 

Es va llegir un manifest de repulsa i crida a col·laborar en la denúncia del maltractament i en l'educació dels joves en els valors de la igualtat i respecte a la dona. Abans de l'inici del partit, es va guardar un minut de silenci, amb el públic en peus, com a record a les víctimes i compromís per a acabar amb aquesta xacra.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.165.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.