Martes, 22 de Junio de 2021

Actualitzada Martes, 22 de Junio de 2021 a las 19:10:50 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Lunes, 08 de Octubre de 2018

OCUPACIÓ

Idea’t i BNI acorden promocionar el networking professional

L'acció formativa estarà destinada tant a empresaris i empresàries, dirigents o responsables d'empreses del municipi de Torrent així com a les persones emprenedores ateses en l'empresa municipal Idea’t

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Idea’t, estreny llaços amb el grup empresarial BNI Global Torrent per a la realització d'activitats de formació sobre l'ús de les noves tecnologies (Tics) en l'empresa i la difusió dels processos de selecció de vacants dels grups BNI. Així, Idea’t i BNI realitzaran conjuntament jornades de formació amb format de xarrada, ponència o seminari amb personal qualificat sobre l'ús de les TIC’s en elnetworking professional a través de la xarxa com a eina comercial i la seua utilitat per a consolidar i millorar els negocis. 
 

L'acció formativa estarà destinada tant a empresaris i empresàries, dirigents o responsables d'empreses del municipi de Torrent així com a les persones emprenedores ateses en l'empresa municipal Idea’t. Per la seua banda, Idea’t difondrà mitjançant els seus habituals canals de comunicació quina professionals estan sent seleccionades en diferents grups de BNI, donant prioritat informativa als grups que estiguen situats en el municipi de Torrent. L'acord contempla també que les activitats tindran caràcter gratuït.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.204.2.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.