Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Octubre del 2018
EDUCACIÓ

El PP demana a Ros que atenga les reivindicacions del Col·legi Pléyade en El Vedat

Els populars després de reunir-se amb els pares i mares, així com amb la direcció del col·legi han registrat una bateria de peticions a l'equip de govern socialista

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha assenyalat que “des de fa tres anys, estan reivindicant una sèrie de millores en els accessos al centre escolar que no estan sent ateses per l'equip de govern socialista, havent-se reunit amb les delegacions d'educació i seguretat ciutadana”. A més, Folgado també apunta que “són peticions molt fàcils de resoldre si es tinguera un mínim d'interès per part del govern del Sr. Ros”.


Tant els pares i les mares com el propi centre han sol·licitat que hi haja Policia Local en les hores d'entrada i eixida del centre, així com també, que es realitze un manteniment de la zona boscosa que envolta el centre escolar. Des de fa tres anys que aquest manteniment no es realitza i està “ple de cristalls, xeringues, així com diferents estris que podrien causar un incendi”. També sol·liciten un asfaltat del carrer Barrancdels Canyes, així com la creació d'una vorera, ara inexistent entre la zona d'aparcament i l'entrada principal al Col·legi.



Folgado també destaca que “els pares tenen sensació d'inseguretat a causa de l'estretor del carrer, de dues adreces en Joaquín Costa, sent una dels carrers principals del Vedat, que connecta l'Avinguda Sant Lorenzo amb l'Àrea Comercial del Toll l’Alberca”. Per açò, des del PP han demanat a l'equip de govern socialista, que “escolten als pares i mares del centre i els donen una solució a les seues reivindicacions”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.40.177

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.