Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 04 de Octubre del 2018
URBANISMO

Veïns d'Azorín arrepleguen signatures per a arreglar el parc infantil de la zona

Segons la queixa que han presentat, el parc situat entre el carrer Azorín i Sant Valeriano "dóna pena i els elements que hi ha per als xiquets estan trencats, bruts i malament aprofitats"

Un grup de veïns d'Azorín i Sant Valeriano estan arreplegant signatures perquè l'Ajuntament esmene els desperfectes que té un dels parcs de la zona. Segons afirmen en el seu escrit, "la zona infantil dóna pensa, està bruta, trencada i malament aprofitada" es lamenten. A més afirmen que quan algun element es trenca "ho lleven, però no ho reposen i es queda ací inservible". Denuncien a més que "no hi ha quasi zona embuatada i no hi ha elements de joc per a xiquets de 0 a 5 anys, hi ha elements d'exercici que estan oxidats ningú utilitza i solament serveixen perquè els xiquets es donen cabezazos contra ells".

 

Però segons el relat d'aquests veïns, "el pitjor és el bruta que està, tot emarañado i pintarrajeado". I no entenen com "l'ajuntament no fa un mural per a xiquets, com altres zones de Torrent té o crea un projecte en un institut de belles arts i com a premi s'exposen els murals allí". Afirmen a més que "intentem posar una incidència en la pàgina de l'ajuntament i després de 3 intents produint-se el mateix error, vam acabar desistint, generant-se la següent pregunta fa alguna cosa el nostre ajuntament per solucionar un problema?". 
 

"L'Ajuntament torna a oblidar-se dels xiquets"
Però no solament els veïns d'aquesta zona de Torrent es queixen de les zones infantils. Un exemple de zona infantil, "sis i li pot cridar així", és la que existeix en la placeta de l'Era, en ple casc històric de Torrent. "Aquest espai està abandonat des de fa anys i la zona infantil s'ha reduït a un tobogan trencat on els xiquets es tiren i es trenquen la roba o bé es banyen perquè acumula aigua en el seu interior a causa dels forats".

 

Els veïns d'aquesta zona de Torrent porten anys reivindicant que se solucione aquest problema i el que ha fet l'Ajuntament fins avui és "col·locar un parell d'aparells de gimnàstica per a majors però oblidant-se dels xiquets que viuen en aquesta zona de Torrent i que també tenen dret a gaudir d'una zona infantil en condicions".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.147.215

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.