Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Octubre del 2018
FALLES

El teatre faller dona el tret d’eixida

El xiquets i xiquetes de la falla l’Avinguda foren els encarregats d’alçar el teló amb “Romea i Julieto”; una representació còmica de l’obra de Romeo i Julieta de Shakespeare, però amb xarrades molt divertides i situacions que feren riure al públic

Ahir a la vesprada donà el tret d’eixida el XXXIX concurs de teatre Infantil i el XL concurs de Teatre faller de Torrent. El xiquets i xiquetes de la falla l’Avinguda foren els encarregats d’alçar el teló amb “Romea i Julieto”; una representació còmica de l’obra de Romeo i Julieta de Shakespeare, però amb xarrades molt divertides i situacions que feren riure al públic. 

 

Amb esta funció teatral es dona el tret d’eixida d’una programació de quasi dos mesos, fins al 22 de novembre, de representacions en valencià, gratuïtes i fetes per fallers i falleres. El programa està compost per 18 obres infantils i 23 majors, de les quals, 15 pertanyen a la modalitat curta i 8 a la llarga. 

 

Com a curiositat, enguany tres comissions falleres competeixen amb la mateixa obra en la categoria d'obra llarga. Ramón y Cajal, Avinguda i Lope de Rueda interpretaran l'obra "No et vesteixes per asopar", obra de Marc Camoletti i que els fallersd'aquestes tres comissions han adaptat pelconcurs. Una oportunitat única de gaudir del teatre gratuït i en valencià tant per a xiquets com per a adults. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.239.110

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.