Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 03 de Octubre del 2018
BENESTAR SOCIAL

Torrent celebra el Dia Internacional de les persones Majors

Rosa Alabajos ha rebut el bastó de comandament que l'acredita com a alcaldessa major de l'any, convertint-se en la representant dels quatre centres de majors que hi ha en la ciutat

Les persones majors de Torrent s'han reunit aquest matí per a celebrar una programació repleta d'activitats amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors. Es tracta d'una data destacada en el calendari, ja que és el moment en què l'alcaldessa major d'enguany, Rosa Alabajos Puig, rep, de la mà de l'alcalde Jesús Ros, el bastó de comandament que l'acredita com a representant dels quatre centres de majors que hi ha a Torrent: Verge del Olivar, Bellido, Sant Enric i CEAM. 
 

La jornada ha donat el tret d'eixida amb una taula informativa instal·lada en el ficus, on s'ha informat del programa d'activitats que des dels centres de majors es realitzen al llarg de tot l'any. Seguidament, Rosa, acompanyada de la seua filla, del regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i d'altres membres de la Junta Municipal de Majors, s'han dirigit al despatx de l'alcalde per a rebre el bastó de comandament. Jesús Ros ha donat l'enhorabona a Rosa, i ha aprofitat l'ocasió per a “manifestar el nostre agraïment pel treball que exerceix aquesta veïna de Torrent, ja que es tracta d'una persona molt activa del centre Bellido”.
 

L'alcaldessa major del 2018 forma part de la Junta Municipal de Majors del centre Bellido des de les últimes eleccions, el passat 5 de desembre, al costat del president, Pepe Moreno, Llavor Esteban i Paco Sánchez. A més, la torrentina és una persona molt participativa, formant part fins i tot del grup de teatre. Les activitats del Dia Internacional de les Persones Majors continuen aquesta vesprada, a les 17 h, amb un berenar en el mateix centre Bellido, on la música, el ball i les ganes de passar-ho bé seran les protagonistes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.91.54.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.