FUTBOL

El Torrent pateix però acaba guanyant i aconsegueix el co-liderat.

Tretze punts de quinze, quatre victòries consecutives i el co-liderat del grup al costat de l'Utiel, consoliden la brillant arrencada del Torrent C.F. aquesta temporada

Tretze punts de quinze, quatre victòries consecutives i el co-liderat del grup al costat de l'Utiel,  consoliden la brillant arrencada del Torrent C.F. aquesta temporada. És cert que açò no ha fet més que començar i que hi ha molt marge de millora, però l'equip de Rodri ja il·lusiona: Sap patir i sap a ho juga fins i tot quan no és capaç de donar la seua millor versió. I aqueix va ser el cas d'avui.

La distància en la taula podia fer presagiar un partit més còmode, contra un rival tercer per la cua i equip més golejat dels quatre grups de la Preferent. Però el Joventut va saltar al Sant Gregorio sense complexos i disposat a desmentir les estadístiques. Amb una disposició tàctica molt equilibrada, va asfixiar totes les línies de passada del Torrent, C.F. que amb prou faenes va arribar a l'àrea visitant en la primera part. L'equip local, va tenir el domini però no el control.

El partit va caure en un joc espès, travat i previsible. I els locals, pese el seu posar-li molta voluntat, van poder anar-se al descans perdent zero a un. Va ser en el minut 41 quan Borja Monforte, el punta del Barri, va rematar a mig metre de la línia de gol, però en una reacciófelina, “spiderman” Toni Belmonte, va fer una parada increïble que va sostenir el zero a zero inicial.

En el segon temps, el Torrent va eixir amb més decisió i energia però sense concretar accions de perill. L'avís va arribar de nou en una rematada del visitant Borja. No obstant açò el gol va caure del costat taronja amb la inspiració de Pedro. Va ser en el minut 64’, en la millor acció combinativa de l'equip local.  Mario Tadeo va assistir al deu taronja, qui dins de l'àrea, amb una pausa magistral, va trobar el buit exacte per a creuar la pilota sobre l'eixida de Sergio. Va ser l'1-0 que va resultar decisiu per a la victòria.

El rival va avançar les seues línies i va poder empatar amb la rematada del seu millor home,Llácer, en el 79’. Però el Torrent, C.F. va saber patir i no es va descompondre malgrat l'embranzida del Joventut. En l'intercanvi de colps, i amb l'equip visitant bolcat a l'atac, el Torrent va trenar un contraatac de manual que va culminar Iván Montoro per a aconseguir el 2-0 amb el temps ja complit. Segona assistència de Mario Tadeo;  gran partit en fase defensiva d'Ivo i Alfon; Sergio Vargas es va retirar amb molèsties; va complir Julián Bermejo en el seu paper de central en l'eix de la saga substituint al lesionat Galindo i de nou, Toni Belmonte, el jove portera torrentino de 21 anys, es va erigir en l'heroi de la vesprada.

Des de la confiança que dóna aquesta quarta victòria consecutiva, Rodri haurà d'analitzar els punts de millora de l'equip ja que diumenge que ve visitarà el camp d'un dels favorits del grup, el Riba-roja de Túria, que ja va jugar promoció la passada temporada. Un test que pot servir per a donar una mesura de les aspiracions del Torrent i seguir alimentant l'optimisme de la parròquia taronja.

Once inicial: Belmonte; Peris, Julián, Álvaro, Carlos; Ivo, Alfon; Filipe, Pedro, Mario Tadeo; Sergio Vargas. En la segona meitat també van jugar Parra, Zamora, Iván Montoro i RafaTronch.

Els equips van saltar al camp portant una pancarta contra la violència masclista i es va guardar un minut de silenci per les cinc dones assassinades aquesta passada setmana.