Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Octubre del 2018
FUTBOL SALA

EL Hispanic contínua sumant a Ripollet

Partit disputat en el municipal de Ripollet Joan Creus, Pavelló complicat pel tipus de pista i on no va a ser fàcil puntuar als equips visitants, davant un Ripollet molt disciplinat, amb molta intensitat i que lluita tot el partit.
L'equip torrentí es reafirma com a candidat a les posicions de cap.

Des de l'inici les d'Angel han eixit un pasito per davant de les catalanes i fruit d'açò en el minut 4 després d'una internada de Palanca que centra perquè Neus mane l'esfèric al fons de la xarxa i pose el 0-1, domini valencià molt constant fa que en el minut 6 passada de Neus perquè definiscaRomi el 0-2, les d'Angel segueixen dominant i generant ocasions clares de gol fins a dos molt clares però les d'Iñaki no s'enfonsen i segueixen lluitant fins i tot també van disposant d'ocasions per a escurçar diferències i en el minut 18 Va ruixar escurça diferències 1-2 per a les locals i fruit de la persistència en el minut 19, Sara fa el gol de l'empat per a anar-se al descans amb les taules en l'electrònic, Primera meitat de clar domini torrentino que s'ha pogut marxar a vestuaris amb dos o tres gols més en el seu caseller.

El segon temps més igualat malgrat el domini valencià que en el minut 23 Lotis combina amb Palanca que posa el 2-3 per a les visitants que malgrat el domini fins i tot errant dos dobles penals, veuen com les locals disposen d'opcions, Iñaki mana a les seues jugar de cinc i en el minut 38 igualen en l'electrònic 3-3 per mitjà de Marta, després de l'empat és Angel el que mana a les seues jugar de cinc i finalitzant el minut 39, Palanca torna a avançar a les de Torrent 3-4, resultat amb el qual s'arriba al final del partit.

Victoria hispanica importantíssimes que amb l'arribada d'Angel Zurilla, l'equip ha recuperat l'esperit competitiu de la passada temporada mancant corregir errors defensius i acaben d'acoblar-se les noves incorporacions, el millor les tres setmanes d'aturada que disposa l'equiptorrentino per a concloure la seua particular pretemporada abans d'enfrontar-se en el seu tercer derbi al Joventut d´Elx el pròxim dia 20 d'Octubre en el Anabel Medina.