Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Octubre del 2018

Torrent condecora a la seua Policia Local

L'Ajuntament de Torrent reconeix la labor dels policies locals en actiu amb 20 anys de servei públic, a més lliura la medalla al mèrit policial i reconeix el treball de tota una vida dels policies jubilats

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, al costat del Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i el comissari cap del cos de de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, van lliurar divendres passat les medalles, felicitacions i esments amb motiu de l'acte de commemoració de el Dia de la Policia Local de Torrent.
 

Els màxims representants de la societat civil de Torrent es van reunir en el jardí de l’Hort deTrenor per a acompanyar a “una policia pròxima i propera als ciutadans, que vetlen dia i nit per la nostra seguretat, perquè la història de la policia l'escriuen les persones”, va declarar el Regidor de de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo. 
 

A continuació, el secretari de l'Ajuntament de Torrent, Fernando Salom, va fer lectura de l'acta que atorga la medalla al mèrit policial a l'oficial Julián González i José Manuel Martínez i a l'agent Salvador Doménech, en reconeixement a la seua intervenció quan “van detenir a un individu al que van sorprendre ‘in fraganti’ quan cometia una agressió sexual de gran violència i que durant la seua fugida va causar lesions a un d'ells”. A més, es va fer lliurament de la medalla blanca amb distintiu blanc als policies locals de Torrent en actiu amb 20 anys de servei públic. 
 

Així mateix, el regidor va voler començar amb un esment a totes aquelles persones que ja no formen part de la plantilla, i que han contribuït a “escriure la història de la policia”, i especialment va dedicar unes sentides paraules al exconcejal de Seguretat Ciutadana i tristament desaparegut aquest mateix cap de setmana, Valentín Fernández, que “ha sigut el regidor que més temps ha estat al capdavant de la delegació, i s'ha convertit en un mestre per a mi”. Seguidament, el regidor va nomenar als tres companys jubilats, el passat any, per a reconèixer la labor realitzada.
 

Els agents van estar acompanyats, a més d'un nombrós públic, per la corporació municipal, regidors de Seguretat Ciutadana en anteriors legislatures, autoritats representants dels cossos de força i seguretat de l'estat i de l'exèrcit de l'aire. Així com, l'intendent de la Policia Local de Torrent, cap de Protecció Civil de Torrent, autoritats i representants de l'entramat cultural, associatiu i de la resta d'institucions de Torrent. Per la seua banda, va anar l'alcalde Jesús Ros qui va concloure l'acte felicitant a la Policia Local de Torrent i els seus familiars, i va fer extensiva les paraules feia Valentín Fernández.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.20.238.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.