Dimarts, 04 de Agost del 2020

Actualitzada Dilluns, 03 de Agost del 2020 a les 19:14:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Octubre del 2018

EDUCACIÓ

La nova Escola Oficial d'Idiomes inicia el curs amb una àmplia oferta formativa

A partir de l'1 d'octubre, la EOI presenta l'oferta de places vacants, tant per a l'alumnat preinscrit al juliol que no haja pogut matricular-se, com per al no preinscrit

L'Escola Oficial d'Idiomes de Torrent ha obert les portes dilluns 1 d'octubre, amb el nou edifici en el carrer Sant Cayetano, on s'impartiran les classes d'anglès, des del nivell A1 fins al C1. L'oferta formativa d'aquest idioma s'ha ampliat, formant 21 grups repartits entre 6 professors i professores. La creació de la EOI com a entitat pròpia ha facilitat poder habilitar quatre grups en horari matinal, ja que fins al moment solament hi havia possibilitat de cursar horari de vesprada.
 

La resta d'idiomes: alemany, francès i, com a novetat aquest curs, italià de nivell A1 es realitzarà en la secció de l'edifici Montecarlo. Amb la nova escola, els torrentins tenen un gran nombre d'avantatges respecte als cursos anteriors, entre les quals destaca que l'alumnat ja no ha de desplaçar-se a Quart de Poblet per a realitzar les gestions de matrícula, secretaria o realitzar els exàmens. “Torrent és una ciutat on era necessari disposar d'una Escola Oficial pròpia, augmentant l'oferta formativa, els horaris i les places; i açò ho hem aconseguit gràcies al constant treball realitzat entre les administracions que ha culminat amb la creació d'aquest nou centre d'idiomes”, ha assenyalat Patricia Sáez, regidora d'Educació i Dinamització Lingüística.
 

Al mateix temps, l'escola de Torrent serà l'encarregada de gestionar les seccions d'Alaquàs, Catarroja, Paiporta i Silla, proposant a la comarca del Horta Sud una oferta molt interessant que anirà ampliant-se en els següents cursos. 
 

Places vacants
A partir del dia 1 d'octubre, la EOI presentarà les places vacants que queden en els diferents idiomes. L'alumnat que va fer preinscripció al juliol, haurà de dirigir-se a les instal·lacions del carrer Sant Cayetano, a partir de les 9 h; els alumnes no preinscrits, podran inscriure's a partir de les 12. L'horari d'atenció és el següent:

Dilluns 1 d'octubre: de 9 a 14 h i de 16 a 19.30 h
Dimarts 2 d'octubre; 17 a 20 h
Dimecres 3 d'octubre: de 9 a 14 h i de 19 a 20 h
Dijous 4 d'octubre: de 17 a 20 h
Divendres 5 d'octubre: d'11 a 13.30 h

Fora d'aquest horari, les persones interessades poden contactar mitjançant el correu: 46031337@gva.es

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.200.243.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.