Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Octubre del 2018
OCUPACIÓ

Els primers participants de Iniciactiva’t comencen les seues pràctiques

Els estudiants dels itineraris formatius d'Idea’t realitzaran 200 hores en empreses de Torrent i en empreses de neteja de col·legis i en hospitals

Els primers participants en els itineraris formatius Iniciactiva’t 1, desenvolupat per l'Ajuntament de Torrent a través de l'empresa municipal Idea’t, acaben d'iniciar la fase de pràctiques en empreses. Són més de 30 els joves entre 16 i 30 anys que han començat aquesta fase dels curs de neteja viària i superfícies industrials, en empreses de Torrent com a FCC, Comercial Visa o Integra València CEE; així com dels cursos de disseny web i neteja d'edificis. Els alumnes d'aquests itineraris formatius, projectes cofinançats amb el Fondo Social Europeu, fan pràctiques també en empreses de neteja de col·legis i en hospitals, tutoritzats per les i els tècnics orientadors responsables de cadascun dels itineraris, que realitzen un seguiment proper de cadascun dels participants.
 

Els estudiants realitzaran 200 hores de pràctiques remunerades amb l'objectiu de consolidar el seu aprenentatge en un entorn laboral real. “En els períodes de pràctiques els alumnes aprenen a més a complir horaris, a responsabilitzar-se de les seues tasques i a desembolicar-se en un lloc de treball”, ha assenyalat el regidor de Recursos Econòmics, Andrés Campos. Des de les empreses destaquen l'oportunitat que per a aquests joves suposa aquest primer contacte amb el món laboral. 
 

El Projecte Europeu Iniciactiva’t, cofinançat amb el Fondo Social Europeu, té per objecte formar als joves entre 16 a 30 anys, dotant-los d'una qualificació professional. En aquest cas, els estudiants obtenen títols de Certificat de Professionalitat en diferents sectors laborals amb demanda per a aconseguir la seua inserció en l'actual mercat laboral.
 

 

D'altra banda, com a part de la formació teòric pràctica del seu certificat de professionalitat, els alumnes de l'itinerari de Restaurant Bar van ser els encarregats de servir l'àgape en la inauguració d'una exposició en el marc de laSetmana de la Agricultural. Pròximament, com la resta de les seues companyes i companys, iniciaran també els seus períodes de pràctiques.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.238.143.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.