Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Setembre del 2018
POLÍTICA

PP, Compromís i Ciudadanos tomben els comptes generals

L'únic partit de l'oposició que es va abstenir en la votació va ser Guanyant mentre que la resta va votar en contra en el ple extraordinari. Açò pot suposar que l'Ajuntament deixe de rebre subvencions, ajudes i tributs de l'estat

Finalment els Comptes Generals del 2017 no es van aprovar. Els vots en contra de Compromís, Ciutadans i PP i l'abstenció de Guanyant van deixar en l'aire els comptes del passat exercici. Aquest dijous 27 de setembre es va convocar un ple extraordinari per a presentar i debatre els comptes així com les al·legacions presentades pels grups polítics. En el cas de Compromís, va presentar 53 al·legacions al document que es van debatre en el ple i de les quals es van aprovar 17.

 

Els nacionalistes van aclarir el perquè del sentit del seu vot amb l'argument de "la falta de dotacions d'amortització en la comptabilitat i de l'enllaç entre l'inventari de béns i la comptabilitat", entre altres arguments, generant un debat entre el portaveu de Compromís, Pau Alabajos i el portaveu i regidor d'Hisenda, el socialista, Andrés Campos. "Solament es tracta de dades econòmiques que no es poden discutir".

 

El responsable econòmic va afirmar en la seua intervenció en el ple que "que el que cal decidir ací és si l'expedient està tècnicament bé o mal fet, i si conté o no la documentació que marca la llei. Una altra cosa és que a algú li puga agradar més o agradar menys aqueixa realitat econòmica que reflecteix el Compte, però açò no és objecte d'aprovació o rebuig en aquest moment, a més compten amb un informe d'intervenció on aclareix que la responsabilitat del resultat és exclusivament del Govern”.

 

Finalment va ser el alcade, Jesús Ros el que va intervenir per a tancar el debat. El màxim edil va tenir paraules per al Partit Popular, "no han tingut la deferència ni de presentar ni una sola al·legació als comptes, per a ara votar en contra, quan en la comissió es van abstenir". Ros va demanar a la resta de grups de l'oposició "voluntat política, la mateixa que ens demanen sempre a nosaltres".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.213.235

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.