Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Setembre del 2018
URBANISME

Veïns de Sant Pascual protesten per l'estat de la plaça

Aquesta zona del casc històric de Torrent pateix el que per als veïns de la zona és "un abandó reiterat de tots els ajuntaments" i demanen que s'actue per a evitar que seguisca degradant-se més l'entorn

Veïns de la plaça de Sant Pascual han mostrat la seua queixa a causa de l'estat de "abandó" que afirmen patir des de fa anys per part de l'Ajuntament. "Tots els partits polítics que han passat per l'Ajuntament mai han intervingut en aquesta zona, som de debò casc històric?" es pregunten. La imatge de la plaça de Sant Pascual és de total abandó, solament cal observar l'estat en el qual es troba l'asfaltat de la plaça". El pas del temps i la falta de manteniment estan provocant que el sòl s'estiga esquerdant ja que hi ha trànsit de vehicles i zona d'aparcament.
 

Però no solament la plaça Sant Pascual pateix la deterioració de la falta de manteniment. Un altre exemple és el carrer Abastidors que segueix amb foradades, asfalt degradat i voreres de fa més de 50 anys. Els veïns d'aquesta i altres carrers adjacents d'aquesta part del casc històric, no és la primera que exposen les seues queixa. "L'única cosa que han fet ha sigut omplir amb ciment un forat en l'empedrat però seguim igual". L'Ajuntament té previst reurbanitzar el carrer Verge dels Desemparats, propera a Abastidors però encara no hi ha data per a aquestes obres ni s'ha informat als veïns sobre les mateixes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.153.38

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.