Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 26 de Setembre del 2018
URBANISME

Les obres de Verge del Olivar entren en la seua tercera fase

El projecte de reurbanització de l'antic carrer del Pi ha donat un nou pas iniciant la tercera fase de les obres, amb la demolició de la calçada del tram comprès entre carrer Massanassa i Fra Luis Amigó

Durant la setmana passada, el projecte de reurbanització del carrer Verge del Olivar ha donat un nou pas iniciant la tercera fase de les obres, amb la demolició de la calçada del tram comprès entre carrer Massanassa i Fra Luis Amigó. Amb un pressupost de 344.926,96 euros i finançat amb fons de la Diputació de València, aquestes obres, emmarcades en el Pla de Millores 2018-2019, contemplen, a més de larepavimentación de les voreres i la calçada, la renovació de la xarxa d'aigua i la construcció d'una nova xarxa de sanejament pluvial, que millorarà l'evacuació de l'aigua davant pluges.
 

“Amb la remodelació de les voreres s'aconseguirà una major accessibilitat i seguretat als transeünts i les persones de mobilitat reduïda”, explica la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat. Les obres del carrer Verge del Olivar també consten de l'execució d'una nova xarxa de conducció d'aigües pluvials amb un diàmetre de mig metre, a causa que aquesta via es veu greument afectada davant situacions de pluja.

 

Per a evitar aquesta problemàtica, es van a instal·lar diversos embornals, estratègicament situats en els creus dels carrers i en aquells punts que prevegen embossament o que siguen òptims per a la recollida d'aigua. D'igual manera s'està realitzant la renovació de la xarxa d'aigua potable al llarg de tot el carrer, amb les corresponents escomeses de domiciliàries.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.176.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.