Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Setembre del 2018
CULTURA

L'Auditori estrena nova temporada

Música, teatre i flamenc conformen el gruix de l'oferta cultural d'aquest espai que, temporada després de temporada, brinda als espectadors de Torrent i de gran part de la comarca, la possibilitat de gaudir dels millors espectacles i artistes del panorama nacional

L’Auditori de Torrent ja té disponible en el seu web tota la programació per a l'últim trimestre de l'any. Música, teatre i flamenc conformen el gruix de l'oferta cultural d'aquest espai que, temporada després de temporada, brinda als espectadors de Torrent i de gran part de la comarca, la possibilitat de gaudir dels millors espectacles i artistes del panorama nacional.

 

La temporada donarà inici el pròxim 6 d'octubre amb “Mass in Blue”, un programa d'espirituals negres i jazz de la mà de la formació coral Neovocalis. L'apartat musical es completa amb una oferta variada quant a repertori i formats: “Unclassical”, un homenatge a Astor Piazzolla i Kurt Weil interpretat, entre uns altres, pel baríton Vicente Antequera; “La flauta màgica” de W.A. Mozart a càrrec d'Òpera 2001; la presentació de “Els dies i els dónes”, l'últim treball del grup valencià Sis Veus; i “ElMesías” de Haendel, per l'Orquestra de cambraEutherpe.

 

L'oferta teatral inclou “El millor de Yllana”, una recopilació dels millors sketches dels 25 anys de trajectòria d'aquesta companyia; “Totes les nits d'un dia”, un text d'Alberto Conejero magistralment interpretat per Ana Torrent i Carmelo Gómez; “Miguel de Molina al nu”, una revisió de la vida d'un dels nostres grans artistes, que pretén explicar la veritat sobre les moltes falsedats que es van dir d'ell; i per als més xicotets “Lunaticus Circus” i

 

“L'aprenent de bruixot, una aventura musical”. També el teatreamateur té el seu espai en la programació de l’Auditori de Torrent amb les 4 funcions programades dins de la XI Mostra de TeatreAmateur Juan Manuel Ferraro.
El Festival Flamenc, cita obligada en el mes de novembre, compte en aquesta edició amb elcantaor Capoll de Jerez, l'espectacle “Paco de Lucía Project”, a càrrec de l'últim sextet amb el qual va compartir escenaris el mestre de la guitarra, i “Porcel”, l'últim treball del Ballet Flamenc José Porcel.

 

La dansa també té cabuda en la programació d'aquests mesos: dansa contemporània amb la companyia alacantina OtraDanza i el seu espectacle “Clandestí”; i ballet clàssic amb un “Trencanous” interpretat pel Russian NationalBallet de Sergei Radchenko. Altres propostes per a no perdre's són la màgia de Dakris amb el seu últim espectacle “Ja no em veus”; “Mur”, una performance circense amb música en directe i molt humor; i Edu Soto en “Més val sol que cent volant”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.31.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.