Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dimarts, 25 de Setembre del 2018
FUTBOL

El Torrent remunta i venç al Serrans 1-3

El Torrent va vèncer per 1 a 3 al CD Serrans en la seua tercera victòria consecutiva després de l'empat en la jornada inicial

El Torrent va vèncer per 1 a 3 al CD Serranos en la seua tercera victòria consecutiva després de l'empat en la jornada inicial. El dissabte a la vesprada, en el llit del riu, el Torrent va confirmar les bones sensacions d'aquest inici de lliga. Va rebre un gol en contra en el minut 5. Però la seua capacitat de reacció no es va fer esperar. En la següent jugada, minut 6’, Pedro va acreditar la seua qualitat amb un violent tret des de 35 metres que va suposar la igualada. Un golazo.

A partir d'aqueix moment, el Torrent va tenir les seues ocasions, va començar a sentir-se superior i a arribar amb perill a l'àrea visitant. Però els gols arribarien en la segona part. L'1 a 2 va arribar en el 64’, quan Mario Tadeo guanya la línia de fons i centra des de l'esquerra perquè Sergio Vargas aparega en el primer pal i connecte una poderosa rematada de cap. I en el minut 72’, l'equip taronja va aconseguir el tercer gol, gràcies a una internada en diagonal de Filipe que va donar la passada de la mort perquè Sergio Vargas aconseguira el seu primer doblet amb el Torrent.

Esperançadora victòria dels de Rodri que, més enllà dels resultats, en cada partit han anat millorant en intensitat i verticalitat. Diumenge que ve visitarà el Sant Gregorio el Joventut Barri del Crist, un nou repte per a corroborar aquesta prometedora arrencada de lliga.