Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Setembre del 2018

La Casa de la Cultura acull una sessió informativa sobre cooperatives de vivendes

Durant la xarrada s'han abordat els passos a seguir en la formació d'una cooperativa, els avantatges i oportunitats que ofereix un hàbitat cooperatiu

La Casa de la Cultura va acollir la presentació d'un projecte social cooperatiu de la Federació de Cooperatives d'Habitatges i Rehabilitació de la Comunitat Valenciana (FECOVI). En la trobada van participar associacions, col·lectius socials, cooperatives ja constituïdes i a qualsevol persona interessada, com a potencials cooperativistes i usuaris de la cooperativa polivalent.

 

La xarrada, en la qual van participar l'alcalde Jesús Ros, al costat del regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i altres membres de l'equip de govern, és la primera d'una ronda de jornades per diferents municipis.
 

FECOVI va informar sobre el model de cooperatives de cessió use i les oportunitats que presenta un Projecte Social Cooperatiu. Durant la xarrada s'han abordat els passos a seguir en la formació d'una cooperativa, els avantatges i oportunitats que ofereix un hàbitat cooperatiu, articulat per cooperatives polivalents d'habitatges en règim d'ús i consumidors.

 

Amb l'oferta de sòl públic en cessió d'ús i la col·laboració públic-privada a través del cooperativisme, la Generalitat Valenciana implanta un model de desenvolupament econòmic, urbà i de prestació de serveis públics basat en la coresponsabilitat de les administracions públiques i la ciutadania.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.23.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.