Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Setembre del 2018
OCUPACIÓ

En marxa el programa formatiu Iniciactiva’t II

Els menors de 30 anys amb una titulació universitària, cicle formatiu de grau superior o títol de batxiller poden inscriure's en la iniciativa per a ampliar la seua formació i rebent una beca d'1.500 €

Amb l'objectiu d'augmentar la empleabilida dentre els torrentins, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Idea’t, ha dissenyat una àmplia oferta formativa per a l'últim trimestre de l'any, entre la qual s'inclou el programa Iniciactiva’t 2. Els menors de 30 anys, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que tinguen una titulació universitària, títol corresponent a un cicle formatiu de grau superior o el títol de batxiller tenen l'oportunitat de formar-se amb aquesta iniciativa, del com encara queden places. 
 

Iniciactiva’t 2 és un projecte cofinançat pel Fondo Social Europeu i que té una dotació de 374.389,64 euros. A més, els 60 participants seleccionats rebran una beca d'1.500 euros amb l'objectiu d'incentivar la formació, triant entre els quatre itineraris formatius existents: administració d'empreses, community manageri  docència en formació professional i vendes. “Es tracta d'una fantàstica oportunitat per a la joventut, ja que els oferim augmentar la seua formació, al mateix temps que se'ls ajuda econòmicament”, explica el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos.  Per a conèixer tota la informació sobre aquest programa s'ha preparat una reunió informativa el divendres 21 de setembre, a les 12 h a casa de la Dóna.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.210.143.119

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.