Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Setembre del 2018
OCUPACIÓ

Idea't inicia l'últim itinerari de cuina del Projecte Europeu INICIACTIVA’T 1

Els joves que participen, inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil, obtindran el certificat de professionalitat d'Operacions bàsiques de cuina

El passat dilluns 17 de setembre, es va iniciar l'últim itinerari del programa INICIACTIVA’T 1, un programa de formació de l'Ajuntament de Torrent, organitzat a través de l'empresa municipal Idea’t. Els joves que participen, inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil, obtindran el certificat de professionalitat d'Operacions bàsiques de cuina.

 

A més de tenir la possibilitat d'obtenir un títol, els participants realitzen pràctiques en empreses que els permetrà accedir al mercat laboral amb una major qualificació. D'igual manera, els alumnes reben una beca per assistència al curs de 600€ aproximadament. 
 

En la primera jornada d'aquest itinerari, el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va anar l'encarregat de donar la benvinguda als i les joves, recordant la importància de “aprofitar aquesta oportunitat formativa que només persegueix un objectiu, el facilitar el seu accés al mercat laboral i que puguen gaudir de majors oportunitats”.
 

Encara queden algunes vacants del programa, en el qual poden participar els menors de 30 anys i que estiguen inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil. Les persones interessades poden ampliar la informació en les oficines de IDEAT (carrer València, 42).

 

OCUPACIÓ MJAORS DE 55 ANYS

Després de l'aprovació en el ple, l'Ajuntament de Torrent valorarà ampliar el contracte entre 30 i 90 dies a més de trenta persones majors de 55 anys que han estat treballant en el consistori a través d'un programa de la Diputació de València, tot açò amb la finalitat que puguen arribar als 180 dies cotitzats que els permeten accedir a la prestació per desocupació".

 

Aquesta pròrroga se sol·licitarà a la corporació provincial i la intenció de l'equip de govern és tenir en compte aquest aspecte en pròxims programes, una iniciativa que permetrà afavorir a un gran nombre de famílies", indica Andrés Campos, regidor de Gestió de Recursos. Aquesta mesura va ser aplaudida pels treballadors que actualment es beneficien d'aquest programa que, en paraules d'un representant del col·lectiu, van expressar que, de seguir avant i ser aprovada per Diputació, "s'avançaria el Nadal en moltes llars".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.86.56

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.