Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimarts, 25 de Setembre del 2018
BÀSQUET FEMENÍ

El Sènior guanya enfront del Quart per 35-53

Segon partit de la lliga Valenciana on ja es va veient que anem agafant més ritme de competició i en el qual vam ser superior al rival en tot el partit

Segon partit de la lliga Valenciana on ja es va veient que anem agafant més ritme de competició i en el qual vam ser superior al rival en tot el partit. En la primera cambra comencem molt endollades per a agafar una renda ràpida però a partir d'ací comencem a estar mancades en atac i açò va provocar que al descans solament anàrem 14 - 20. En la segona part millorem la defensa, tallant d'arrel la seua forma de fer-nos mal, que no era una altra que atacant l'1vs1 de forma molt agressiva. En atac comencem a circular millor la pilota i amb els corts cap a canastra, trobem la forma més eficaç per a trencar el partit i acabar guanyant per 18. Cal seguir treballant però acabe molt content amb la intensitat de les meues 12 jugadores.

UBF TORRENT 36 - 56 VALÈNCIA BASKET
Últim partit de la fase regular amb el possiblement màxim favorit a portar-se el títol. Un equip rival amb molta altura i qualitat, però nosaltres vam ser capaces de competir de tu a tu durant molts minuts del partit, tant és així que al descans el tempteig reflectia un 19 - 24, gràcies a una defensiva molt intensa i a cercar solucions eficaces en atac, encara que vam tenir precipitacions a causa de la sobre excitació que teníem davant un partit de tant calibre. La pena es va produir en aqueix començament de tercera cambra quan rebem dues jugades de 2+1 i un triple que va provocar que se'ns escaparen, i encara que aconseguim mantenir el ritme, no va ser possible reduir la diferència. Cal seguir treballant però jo acabe molt content de l'esforç de les meues jugadores, ara de seguida comença la lliga i estem molt il·lusionats davant aquest repte de fer un bon any.
ALEVÍ

UPB GANDIA 61- 39 UBF TORRENT
Primer partit de la temporada per a nostres alevins amb dues cares.
Dues primeres cambres amb un parcial de 35 a 9 en contra , molts errors en la defensa del 1x1 i nombroses imprecisions en les passades fan que el partit pràcticament aquest decantat.
Els següents quatre cambres parcial 25 a 29 al nostre favor, major responsabilitat defensiva amb nombroses ajudes i ràpids contraatacs fa que la sensació siga molt diferent a la de l'inici.
El nostre CADET va descansar aquesta jornada i el nostre INFANTIL jugarà aquesta vesprada a les 20:15h a València contra en col·legi Eliseo Vidal.